maandag 14 januari 2013

Stichting Ambulance Wens

Voordat we woensdagochtend naar huis gingen kwamen eerst nog even de cliniclowns langs bij Thijn op de kamer in het ziekenhuis . En hoewel ze niet al te veel reactie kregen van Thijn, vond hij het wel leuk om er naar te kijken.
Daarna met de ambulance op weg naar huis met twee dozen aan materiaal mee van de afdeling voor het infuus.
Eenmaal thuis werd het aardig druk, de twee mensen van de ambulance moesten in de kamer eerst van alles installeren, toen kwam Anja onze kinderverpleegkundige en een half uurtje daarna kwamen twee verpleegkundigen van de thuiszorg die voor het infuus zorgden en tenslotte kwam de huisarts nog langs. En toen eindelijk even rust en tijd voor ons zelf.... De thuiszorg komt in eerste instantie 3 keer per dag zolang Thijn nog antibiotica krijgt.

Woensdag zijn we ook weer begonnen met ors via de sonde en dit ging eigenlijk best wel goed zodat we dit donderdag weer opgehoogd hebben en het infuus weer minder hebben gemaakt.

Donderdag hebben we wederom de morfine opgehoogd en hier had hij echt profijt van want hij lag er weer iets ontspannende bij in bed en soms zagen we weer een een beetje de "oude Thijn" terug. Twee juffen van school zijn nog langs geweest, waar hij vol trots de cadeautjes aan liet zien die hij allemaal op zijn verjaardag had gekregen.

Vrijdag thuis bloed geprikt en de uitslag was na omstandigheden goed.
Verder hebben we in overleg de ors nu vervangen door de sondevoeding en aangevuld met infuusvloeistof. Hopen dat dit iedere dag een beetje opgehoogd kan worden zodat volgende week het infuus er uit kan.
De huisarts komt nu iedere dag even langs om te kijken hoe het gaat.
 
Met de 3D bril op naar Nemo kijken 
Zaterdag opnieuw de morfine opgehoogd en zondag.....zijn we met de stichting ambulance wens naar de film geweest. Om 10.00 uur stond de ambulance klaar om ons naar Deventer te rijden. Laurie en ik gingen bij Thijn in de ambulance en Ferdi en Jaron met de eigen auto er achter aan. We zijn naar de film finding Nemo geweest in 3D. Thijn kon lekker op de brancard blijven liggen en met zijn 3D brilletje op heeft hij er van genoten. Hierna bij Wijhe nog met de veerpont geweest en toen opa en oma met een bezoekje verrast.
Toen door naar Oma Blom die ook nog jarig was, maar eigenlijk had hij toen de "knollen" al op en was helemaal munt. Dus maar gauw terug naar huis en daar viel hij als een blok in slaap.
Een mooi dagje en wat een geweldig goed werk doen deze mensen.

Veel liefs Ferdi en Jorita

7 opmerkingen:

 1. Lieverds, als ik wakker wordt en m'n mannen zijn weg, eerst dit ding aan en kijken hoe het bij jullie is, fijn dat Thijn zo genoten heeft bij Nemo!! En voor de ander kids ook geweldig!! We weten een klein beetje hoe jullie je nu voelen en wat er komen gaat.Dit wensen we jullie NIET toe, hopelijk krijgt jullie stoere man genoeg morfine zodat hij geen pijn heeft, want dat wil je niet voor hem. Liefs en een knuffel,Bennie, Corrine,Niels en Debora*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige dag was het zaterdag voor jullie allemaal. Mooi dat Thijn van de film heeft genoten en dat er nog een bezoek werd gebracht aan opa en oma en natuurlijk de jarige oma Blom. De mensen van stichting ambulance wens verdienen een dikke pluim voor het goede werk dat ze doen. Verder wil ik jullie allemaal veel sterkte toewensen en dat Thijn niet al teveel pijn heeft. Geniet met elkaar van de mooie/bijzondere momenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. elke dag even kijken of er een berichtje is van jullie mooie zoon,thijn is geen dag uit onze gedachten! heb het eerder gemeld ik heb diep respect voor jullie als gezin..fijn om te lezen dat nemo in goede aarde viel!! ik hoop dat hij daar even verder op kan..
  weet dat jullie in onze gedachten zijn!!
  warme groet
  jos en jose

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je naar de film bent geweest.
  Ook fijn dat je weer even thuis mag zijn.
  Er brand elke dag bij ons een kaarsje.

  Groetjes Milan Veldkamp

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij ons brand elke dag een kaarsje en denk elke dag even aan jullie.

  groetjes moeder van roel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lieve Thijn,

  Wat mooi dat je naar de film bent geweest en dat je zo genoten hebt.
  We hopen dat de medicatie de pijn zo veel mogelijk weg kan halen.
  In gedachten leven we met je mee, we wensen je heel veel sterkte en ook voor je vader, moeder, zus en broer.

  Warme knuffel en lieve groetjes van Frank, Herma, Marieke en Sanne

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.