donderdag 3 januari 2013

8 jaar!!!

Zondagavond bloed geprikt, de bloedwaarden waren niet hoog maar kon er wel mee door. Besloten om maandag geen bloedtransfusie te ondergaan.
Maandagochtend helaas 2 maal bloed overgegeven (en hierdoor ook de sonde er uit gegaan) dus toch maar even het ziekenhuis gebeld en Thijn kon gelijk komen voor een bloedtransfusie en voor bloedplaatjes. Het kan verschillende oorzaken hebben dat dit is gebeurt maar hopelijk gebeurt het niet weer want het is niet prettig om te zien en ook Thijn vond het erg vervelend.

Tegen 20.15 waren we klaar met de transfusies en we zijn toen gelijk doorgereden naar Haarle city om daar samen met vrienden nog wat vuurwerk af te steken. Maar ondanks dat Thijn mooi in de auto kon blijven zitten werd het hem al snel te veel en na 20 minuten toch maar naar huis gereden en hebben Jaron, Laurie en Ferdi, samen met de anderen het nieuwe jaar in geknalt.

En dan is 2012 weer voorbij, zoveel meegemaakt... een jaar vol vechten....tranen....en verdriet.....maar ook zoveel levenslessen geleerd...!
"hoop doet leven" maak herinneringen en geniet van elke dag, enjoy life!
En dan is het 1 januari, 8 jaar geleden waren we zo ontzettend blij met de geboorte van onze kanjer Thijn, niet weten wat ons allemaal te wachten zou staan....

Thijn heeft voor zijn verjaardag een ontzettende mooie taart gekregen via icing smiles. De taart was drie etages hoog en daar bovenop een luchtballon met Ernst en Bobbie in een mandje. En uitgezonderd de ballon was dit allemaal te eten. Eigenlijk was het zonde om het op te eten maar we hebben hem toch maar aangesneden en hij smaakte fantastisch al was het wel erg machtig.
Verder is Thijn goed verwend en heeft hij best wel kunnen genieten van zijn verjaardag al moest hij af en toe zijn rust wel hebben, maar dat is natuurlijk niet zo vreemd op zo'n dag.


 

De morfine hebben we ook weer verdubbeld wat betreft de hoeveelheid. Daar zijn ze in het ziekenhuis ook erg duidelijk in, Thijn hoeft geen pijn te lijden maar in de praktijk is dit natuurlijk nooit helemaal haalbaar. Ook begint Thijn meer pijn in zijn rug te krijgen, dit begon langzaam te komen maar het is nu zo erg dat we besloten hebben om ook deze plek te gaan bestralen. Dit gebeurt dan morgen. Om 11.00 moeten we in het umcg in Groningen zijn.

Liefs Ferdi en Jorita

4 opmerkingen:

 1. Lieve thijn,
  wat een ongelooflijke mooie taart!! en hij was nog lekker ook :)
  wat moeten we erg aan jou denken,heel veel succes morgen ik hoop zo dat de pijn daar minder door word!
  warme groet vanuit lopik
  jos en jose

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Thijn,

  Van Harte met je 8e verjaardag nog,en wat een mooie taart,hij smaakte natuurlijk heel lekker.
  succes morgen ,en een hartelijke groet voor jullie allen.

  Groet van Nanja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooie taart voor die stoere Thijn,
  fijn dat hij nog heeft kunnen geniet op z,n verjaardag.
  Hoop dat de bestraling verlichting mag geven, sterkte.
  Een L,veldse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Thijn, waarschijnlijk lees je dit zelf niet, maar wij vinden je ongelofelijk stoer EN DAPPER!!!!
  We weten jammer genoeg dat je geen keus hebt.
  We hopen dat je NOG minder pijn hebt als je rug bestraald is!!

  Ennneee. neem maar heel veel kado's uit de kast mee van de bestraling, want die heb jij echt verdiend!! Dikke knuffel Bennie,Corrine,Niels en Debora*

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.