zondag 4 november 2012

Laatste antibiotica gehad


Dinsdag, woensdag en donderdag kwam de thuiszorg altijd zo rond het middaguur bij ons om de antibiotica toe te dienen. Dit keer ging dat d.m.v. een easypump, hiermee is vooraf bepaald hoeveel antibiotica Thijn moet krijgen en hoe hard het in moet lopen. Verder hoef je het alleen maar aan te sluiten op de vap en alles gaat automatisch. Hierdoor is er geen infuuspaal + pomp meer nodig, erg handig.

Nadat de week vorderde voelde Thijn zich eigenlijk steeds iets beterder, de paracetamol en de morfinepleisters proberen we langzaam iets meer af te bouwen en ook de praatjes komen meer terug.
Als hij nu 's morgens uit bed komt gaat hij vaak eerst even aan de keukentafel zitten i.p.v. dat hij gelijk weer op bed in de kamer gaat liggen en ook tussendoor gaat hij iets meer van bed af.
Dinsdag en woensdag heeft Thijn ook weer eventjes contact gehad met z'n klasgenootjes via de webchair.

Vrijdag moest Thijn weer naar het umcg voor de laatste antibiotica, bloedspiegel prikken, controle en de vapnaald moest er uit.
Aangegeven dat Thijn ondanks de anti-misselijkheids medicijnen die hij krijgt nog regelmatig moet overgeven dus hebben we nu besloten om over te gaan op een ander medicijn om uit te proberen.

Straks weer een ritje van 611 km richting Greifswald. Dit keer was het elternhaus volgeboekt dus moesten we wat anders regelen. We zitten nu in Hotel Greifswald, dit is zo'n 10 minuten rijden van de kliniek af.

Groetjes Ferdi en Jorita

3 opmerkingen:

 1. Goede reis weer samen. Hoop dat de week weer goed en snel verloopt. we denken aan jullie.

  gr de duteweerdjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook voor de komende week succes/sterkte toegewenst, dat de behandelingen goed mogen verlopen. Betty uit Zwolle.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zet 'm op daar. Ik blijf voor jullie bidden.

  JW

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.