vrijdag 30 november 2012

Slopende week

Zondag zijn we weer gekomen vanuit Greifswald. Ik zag eerlijk gezegd best wel tegen de terugreis op i.v.m de pijn die Thijn nog heeft. Thijn ging dit keer voorin zitten, de leuning van de stoel ging achterover en het is wonder boven wonder ontzettend mee gevallen. Samen met Ferdi die mij ophaalde en mijn zus Yvonne die een aantal dagen bij mij is geweest gingen we weer richting Haarle en het grootste gedeelte van de reis heeft Thijn geslapen.

Een tegenvaller was dat Thijn toch de antibiotica via het infuus moest krijgen en niet via de sonde i.v.m. met eerder infectie gevaar hierdoor. Dat betekende dus dat we wel weer de hele week ziekenhuisopname's hadden.
Maandag was het een heel dagje Deventer van 10.30 uur tot 18.30 uur. Het duurde al een poosje voordat de antibiotica er aan hing en ook moesten toen de hechtingen van de vap verwijderd worden en werd er weer een echo gemaakt.
Dinsdag ging het al een stuk sneller, want de vap was al aangeprikt en ze starten gelijk met de antibiotica, hierdoor waren we 3 uur eerder klaar.
Woensdag moesten we naar het umcg. Om 11.00 uur moesten we op de nucleaire geneeskunde zijn om de vloeistof in te laten spuiten voor de mibg scan van de volgende dag en daarna kreeg Thijn de antibiotica toegediend. Omdat de scan donderdag al om 8.30 uur plaats vond hebben we in overleg besloten om een nachtje op M2 te blijven slapen zodat Thijn er de volgende dag niet zo vroeg uit hoefde. En Thijn vond het alleen maar leuk, gezellig logeren op M2 en vele lieve zusters weer gesproken (de laatste opname op M2 was begin april dit jaar).
Donderdag was dus de mibg scan en hoewel het moeizaam ging met zijn beentje heeft hij zich erg dapper gedragen. Hierna werd de antibiotica toegediend en om 16.00 uur gingen we weer naar huis.
Vrijdag om 10.00 uur moesten we opnieuw in het umcg zijn voor de antibiotica en daarna een gesprek over de uitslag van de scan. Toen ik apart werd genomen door de oncoloog wist ik al genoeg: Het is niet goed! Er zijn weer verschillende nieuwe plekjes gevonden in Thijn zijn lichaam en als dit gebeurt onder het kuren is dat niet goed. Na eerst een potje gehuild te hebben dan toch maar terug naar Thijn. Onze oncoloog in Groningen gaat vandaag of maandag in overleg met professor Lode in Duitsland over hoe nu verder en wat de mogelijkheden nog zijn.
Ik weet wel in Duitsland geven ze niet zo maar op en wij natuurlijk ook niet.
We zijn helemaal lamgeslagen en hoewel je ziet dat Thijn gewoon achteruit gaat wil je dit nooit horen en hopen we altijd nog op een wonder.

Veel liefs van Ferdi en Jorita

21 opmerkingen:

 1. Wat een triest bericht, ik heb er geen woorden voor. Al bijna 2 jaar zo dapper aan het vechten tegen deze vreselijke ziekte. Lieve Thijn heel veel sterkte toegewenst en ik hoop ook van harte op een wonder voor jou. Ferdi, Jorita, Laurie en Jaron en verdere familie, allen heel veel sterkte toegewenst. Van de trouwe volger van deze blog uit Zwolle.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heftig allemaal. Wij hopen ook op een wonder. Sterkte! liefs van ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een enorme domper.......hopelijk is er nog een lichtpuntje in deze donkere dagen.Houd moed!!!

  Liefs Liane,Rob,Julie en Melle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vreselijke tegenvaller... Heel veel sterkte en kracht om toch weer verder te knokken! We hopen met jullie mee op een wonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een vreselijk bericht. Weet gewoon ff niet wat te zeggen. Houd moet met z' n allen!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een vreselijk nieuws. Heel veel sterkte samen en Don't give up the fight!!! We denken aan jullie.

  fam. van Voorst

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een domper, wij blijven hopen op een wonder. We denken aan jullie.
  Hou moed met elkaar.
  Lieve groeten, John,Carol niels en Bram

  BeantwoordenVerwijderen
 8. eddy ten have Bianca oosterhuis1 december 2012 om 08:27

  Wat een naar bericht voor jullie. Wij hopen nog op een wonder voor jullie. Wij blijven aan jullie denken en mee leven. Wij wensen jullie alle kracht en sterkte toe om samen met Thijn door te kunnen vechten tegen deze nare ziekte.
  groeten Eddy ten Have, Bianca Oosterhuis

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve familie,

  Ik staar naar het beeldscherm en weet wat niets anders te zeggen dan WAAROM??

  knuffel Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik volg deze site almeer dan een jaar, vorig jaar nog gesteund met de speculaasactie in L,veld. Ik moest nu gewoon even een reactie plaatsen. Maar dit wil je absoluut niet horen.
  Ik wens jullie dan ook heeeeel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Thijn is een dappere jongen en met zo veel pijn , petje af. Voor julie allen trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. lieve allemaal,

  Heel veel sterkte van onze kant. We geven niet op en vechten met jullie mee. Een dikke knuffel voor Thijn en voor jullie allemaal en weet dat jullie altijd in onze gedachten zijn!!!!!

  Groetjes van Frank,Herma, Marieke en Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat vreselijk voor jullie allemaal.
  Je kleine jongen zo te zien vechten en dan toch geen goede uitslag krijgen.Elke dag leven tussen hoop en vrees, hoe houden jullie het vol altijd zo positief te zijn! Heel veel sterkte en kracht van onze kant.
  Wij kunnen vanaf de zijlijn alléén maar meeleven.Konden wij maar meer doen.
  Hier wordt weer een kaarsje opgestoken.
  Heel veel liefs, Ted, Francis, Aryanne & Nick.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hallo Familie Blom,
  Wat een domper voor jullie,ik hoop dat jullie de kracht nog vinden om door te gaan.
  Wat zal het ongelofelijk moeilijk zijn je kind zo te zien!
  Heel veel sterkte voor jullie allen!
  Veel liefs van een Oma


  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat verschrikkelijk. Heel veel sterkte.
  Groetjes familie Stobbelaar

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lieve familie,

  Ik volg jullie blog sinds we elkaar hebben leren kennen in het o zo grote umcg.
  Wat een ontzettend rot nieuws hebben jullie gehoord.
  Dit wil je niet horen!
  Ik denk nog vaak aan die dappere thijn, en zelfs nikita heeft het nog welleens over hem.
  Hier brand een kaarsje voor jullie.
  Houd moed met zijn allen.

  Groetjes Grietje en Nikita (ex kamergenootje van thijn)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik weet niet wat te zeggen,waarom deze moedige,sterke Thijn.
  Heel veel sterkte en ik hoop met jullie op een wonder.
  Ik brand kaarsjes voor jullie.
  Willy

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hallo familie Blom,

  Wat een verschikkelijk nieuws, we volgens wekelijks de site. Soms is er zoveel dat we voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen. Woorden zullen nooit in staat zijn onze gevoelens uit te drukken zoals ze bedoeld zijn. Wij wensen jullie heel veel sterke en een dikke knuffel voor jullie grote dappere vent.
  Fam. Benter Raalte

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een vreselijk bericht, heb elke keer angstvallig in de gaten gehouden of er al iets bekend was, maar dit wil je eigenlijk helemaal niet horen. Heel veel sterkte en hopen dat ze in Duitsland hier een antwoord op hebben. We blijven met jullie mee leven en hopen
   Harm/Erma/Milou/Lars

   Verwijderen
 18. wat kan het leven toch wreed zijn....
  Wie had dit nou gedacht..je blijft altijd hopen...waarom Thijn???????????
  hier krijg je nooit een antwoord op...
  Wie weet kunnen ze in Duitsland toch nog iets doen..
  We blijven hopen op een klein wondertje...
  Heel veel moed en kracht de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lieve Thijn, je bent een grote dappere strijder in alles wat je moet doorstaan, en niet alleen jij maar ook je familie.
  Lieve Ferdi en Jorita wij denken vaak aan jullie en beseffen hoe intens moeilijk het moet zijn om zo'n slecht nieuws te krijgen.
  Wij leven met jullie mee, bidden en hopen ook zo op een wonder.

  Veel liefs Emiel,Kum,Rowyn en Aylin Harink

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ook sinds kort volg ik jullie site. Wij hebben ook in het umcg gezeten met ons dochtertje. Zij had ook neuroblastoom. We waren ook altijd in Deventer. Ik wil jullie ook heel veel kracht toewensen met dit slechte nieuws. Sterkte deze komende tijd!
  paulowna

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.