maandag 19 november 2012

Nieuwe vap

Dinsdag ben ik met privé taxi Peter Besten naar Haarle gereden en is Ferdi bij Thijn achter gebleven.
Vrijdag was de dag van de operatie en gelukkig is alles goed gegaan, de vap is nu aan de andere kant (rechts), net boven zijn borst geplaatst. Deze ingreep duurde iets langer dan toen ze de vap er uit haalden.
Er is toen ook gelijk een foto van zijn linker been gemaakt en wat bleek nu, Thijn heeft een scheurtje in zijn heup, wat mede de erge pijn veroorzaakt. Waarschijnlijk is dit wel het gevolg van de tumor die daar zit. Op dit moment kunnen ze er niets aan doen. Het bot moet zich eerst meer herstellen door de chemo. Het is en blijft een rot situatie want de pijn wordt er niet minder op en het is erg verdrietig als je Thijn zo ziet liggen en helemaal als hij zelf dan ook vraagt van: "wanneer gaat die stomme pijn nou eens weg".

Zaterdag ben ik weer richting Greifswald gereden samen met Thea en Sander en ook Laurie en Jaron zijn mee geweest. Ze hadden hun broertje ook al 2 weken niet meer "live"gezien, alleen maar via skype en ze vonden het erg fijn dat ze mee mochten.

Zaterdag kwam Sinterklaas ook aan in Nederland en Haarle en jammer genoeg kon hij daar niet bij zijn. Maar Thijn wou zijn schoentje toch wel heel graag zetten, ook al zit hij in het verre oost Duitsland, want je weet het maar nooit, misschien was er wel een verdwaalde Piet daar terecht gekomen of hadden ze gehoord dat Thijn in Greifswald in het ziekenhuis was.
En ja hoor.... de volgende dag zat er een klein cadeautje in zijn schoen met heel veel pepernoten! Ze zijn hem niet vergeten!!!!

Veel liefs Ferdi en Jorita

4 opmerkingen:

 1. Zo'n stoere bikkel vergeet sinterklaas echt niet, en de zoekpiet heeft Thijn ook in Duitsland natuurlijk gevonden. Heel veel sterkte voor jullie allemaal, maar voor Thijn het allermeest.

  Gr Esther Strijkveen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeft iemand nog een filmpje gemaakt van de intocht van Sinterklaas in Haarle? Het zou leuk zijn als deze op youtube of op dvd gezet worden zodat Thijn dit ook kan zien.

  Groeten, Piet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoeraaa,lekkere pepernoten voor jou Thijn,mmmmmmmmm...!
  Tuurlijk vergeten ze je niet.Sint weet precies waar kinderen zijn!
  Hopelijk mag je nu snel weer naar Haarle!

  Groeten Rob en Liane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Thijn, we gaan ervoor dat de chemo zijn werk zal doen. Zodat je wat minder pijn in je been zal hebben. Leuk dat je broer en zus een weekend ik Greifswald waren en natuurlijk mocht zwarte Piet niet ontbreken. Vooral deze dappere Thijn wordt dit jaar goed verwend door de sint en zijn pieten. Hopelijk mag je dit weekend naar huis.
  Allemaal veel sterkte van de trouwe volger van deze blog uit Zwolle.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.