dinsdag 30 oktober 2012

Thuis door met de antibiotica

Met de pijn lijkt het ietsje beter te gaan. We geven in ieder geval geen extra morfine voor zo nodig meer er bij.
Zaterdag is hij voor het eerst ook een poosje van bed af geweest, in de rolstoel over de afdeling (maar hier ben je zo mee over) en even in de speelkamer geweest.
Omdat de chemo een dag onderbreking heeft gehad i.v.m. te hoge ontstekingswaarden in het bloed, moesten we ook 'n dag langer doorgaan met de chemo's I/T. De ontstekingswaarden dalen wel maar Thijn moet toch nog 10 tot 14 dagen in totaal de antibiotica hebben.

De kamer wordt opgefleurd door alle kaartjes!
Dit zou betekenen dat Thijn helemaal niet naar huis kon. Gelukkig hebben we het zo kunnen regelen dat de antibiotica in Nederland mag worden gegeven.

Zondag zijn we, na eerst nog twee bloedtransfusies over twee dagen verdeeld te hebben tegen 12.45 uur weggereden richting Haarle. Gelukkig konden we op tijd weg want het is toch weer een hele lange zit. Wij kunnen af en toe de benen nog even strekken als we even stoppen om te wisselen met rijden, maar dit gaat voor Thijn niet op. Het laatste uur had hij het er moeilijk mee maar heeft het toch ontzettend dapper vol gehouden, zo trots op m'n mannetje!

Maandag zijn we voor de antibiotica naar het umcg gegaan en dinsdag tot en met donderdag wordt het thuis gegeven door de thuiszorg en kan hij lekker een paar daagjes echt thuis zijn. Vrijdag moeten we wel weer naar het umcg voor de antibiotica omdat dan ook de bloedspiegel geprikt moet worden en dit speciaal in Groningen gedaan moet worden.

liebe Grüße von Ferdi und Jorita

2 opmerkingen:

 1. Hoi Thijn

  fijn dat je weer thuis bent. We vonden het heel leuk dat je vanmiddag weer even op de webchair was.
  groetjes groep 4 en juf Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hsllo Thijn en familie,

  Jullie mogen echt trots op jullie mannetje zijn, maar ook jullie zelf doen het hartstikke goed. Veel succes van onze kant.
  Geef Thijn maar een dikke kus van ons allemaal.

  groetjes Frank, Herma, Marieke en Sanne

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.