maandag 7 mei 2012

Eerste Totem kuur is voorbij

De vier dagen van de kuur in Deventer is Thijn goed doorgekomen. Hij heeft weinig last tijdens en na de kuur, en bij thuis komst gaat hij weer gewoon lekker zijn eigen gang en zit vol energie. (soms moeten we hem even een halt toe roepen, want dan is hij tè nadrukkelijk aanwezig) Wel krijgt hij uit voorzorg 3 maal daags medicijnen tegen de misselijkheid.

Woensdag hadden ze de vap aangeprikt in Groningen en deze bleef gedurende de kuur gewoon zitten, dat is wel fijn want dan hoeft hij niet iedere dag opnieuw aangeprikt te worden (Alleen mag hij die dagen dan niet douchen, badderen of zwemmen).
Om 10.00 uur werd Thijn iedere keer in het Deventer ziekenhuis verwacht en twee en een half uur later konden we dan weer naar huis. Alleen vrijdag was Thijn om 8.45 al in het ziekenhuis en was toen ook al op tijd weer thuis om de verjaardag van Jaron te vieren. 10 Jaar is Jaron 4 mei al weer geworden.
Laurie en Jaron zijn ook beiden 'n keer mee geweest naar Deventer om Thijn een beetje gezelschap te houden, ze gingen dan samen chatten of een spelletje doen op de nintendo.

Deze week moet Thijn nog weer een keer op het spreekuur komen bij de kinderarts in Deventer en om bloed te prikken.
Zo gauw als de bloedwaarden weer goed genoeg zijn zal de volgende kuur zich aandienen en dit zal over ongeveer 3 weken zijn. En na drie van deze totem kuren volgt er opnieuw een mibg-scan.

Lieve groet Ferdi en Jorita

3 opmerkingen:

 1. Hallo Thijn en familie
  Wat fijn dat je met deze kuren niet in het ziekenhuis hoeft te blijven....kun je lekker naar school enz...
  Wij hopen dat het goed gaat....hou vol samen,
  jullie zijn met zijn allen bewonderenswaardig...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk dat het weer voorbij is. We hopen met jullie mee dat het aanslaat en zullen jullie nauwgezet volgen!

  Een lievegeoet,
  Sjoerd, Carlieke, Niels, Maud en Juul

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Thijn en familie,

  Thijn ik ben trots op jou dat ik hoor van mama dat je al weer ging fietsen! Whoooow...écht de naam Dappere Thijn staat er niet voor niets. Pas goed op elkaar ..én weet dat het kaarsje bij ons brand,
  voor sterkte en kracht voor jullie hele gezin.
  Liefs Jo

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.