zaterdag 12 mei 2012

Even een up-date

Nu Thijn gestart is met de totem kuren hoeft hij de neulasta of neupogen injecties niet meer te hebben. Bij alle andere kuren werd deze 2 dagen nu de kuur eenmalig of enkele dagen achter elkaar gegeven i.v.m. zijn lage weerstand. Maar van deze kuur dalen de witte bloedplaatjes niet zo veel, dus de injecties waren niet nodig. Dit is voor Thijn wel erg fijn want echt prettig vindt hij die prikken niet.

Ook heeft hij met enige regelmaat last van zijn linker bovenbeen / knie. Dit donderdag ook aangegeven toen Thijn voor controle + bloed prikken naar het Deventer ziekenhuis moest. Waarschijnlijk is dit toch de tumor die daar op het bot zit. Dit hoeft niet te betekenen dat de tumor groter of kleiner wordt, maar botvlies is nu eenmaal heel erg gevoelig.
Het slikken is vaak ook nog wel pijnlijk maar dit is waarschijnlijk nog gewoon een bijwerking van alle chomo's die hij al die tijd heeft geslikt en de slijmvliezen aantast.

Dinsdagmiddag heeft Thijn voor de eerste keer weer naar school gefietst. Hij heeft het goed volgehouden maar toen we net in het dorp waren kreeg hij toch wel last van zadelpijn. Alle juffen en meesters stonden voor het raam in de lerarenkamer te zwaaien toen hij er aan kwam fietsen en dat stimuleerde wel weer om door te fietsen.
Het hoog/laag bed wat we altijd nog in de kamer hadden staan hebben we nu weg gedaan. We hebben hem er toen neergezet toen Thijn thuis kwam uit Rotterdam van de mibg-therapie, maar na de kuur met de hoge dosis heeft Thijn er haast niet meer op gelegen, dus weg ermee!! (en hopelijk hoeft hij er ook niet meer komen te staan)

Volgende week woensdag moet er weer bloed geprikt worden, maar dit kan dan in Raalte plaats vinden.

Liefs Ferdi en Jorita

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter.