vrijdag 25 mei 2012

Politieagent Thijn

Dinsdag heeft Thijn 2 röntgen foto's van zijn linker bovenbeen gemaakt en toen hebben we gelijk ook bloed geprikt. Dit ging zo supersnel dat we met een half uur al met alles klaar waren en we weer richting huis konden.
Woensdag kregen we de bloed uitslagen en deze waren:
Leucocyten: 2.5
HB: 6.3
Trombocyten:27
Neutrocyten: 1.2
De foto's van het been zijn doorgestuurd naar Groningen en werden daar beoordeelt door de radioloog. Deze kunnen ze dan ook vergelijken met de mibg-scan van de laatste keer.
Hier kregen we vandaag bericht van: in zijn linker bovenbeen waren wel plekjes te zien t.o.v. de mibg-scan, maar het is niet helemaal duidelijk of deze plekjes er toen ook al hebben gezeten. (omdat sommige plekjes maar heel licht oplichten bij een mibg-scan omdat ze dus zo klein zijn) Om te beoordelen of er toch iets aan het groeien is hebben we a.s.dinsdag eerst een gesprek met de radiotherapeut en wordt er daarna een CT-scan gemaakt van het bot in zijn linker bovenbeen en van zijn bekken. Mocht er iets uitkomen op de CT-scan, dan wordt gelijk aansluitend die plek bestraald. Bij goed bericht (dat er dus geen nieuwe tumor is), en daar gaan we natuurlijk vanuit, moeten we eerst bloed prikken op de poli en aan de hand daarvan volgt er zo snel mogelijk weer een totumkuur.

Gelukkig is de pijn in zijn been een heel stuk beter. Eerst werden de druppeltjes gestopt en daarna is de paracetamol afgebouwd, en vanaf vandaag gestopt. Ook is Thijn naar een magnetiseur geweest voor zijn pijn want je wilt natuurlijk alles uit de kast halen voor je kereltje


Afgelopen woensdag mocht Thijn samen met z'n vriendje Millo een middagje op het politieburo in Raalte een kijkje nemen. Ze werden bij ons thuis opgehaald en met zwaailichten en de sirene aan gingen ze bij ons weg. Aangekomen op het buro hebben ze verschillende demonstraties gezien: ze lieten zien hoe met politiehonden een arrestatie werd verricht op een pakwerker, en een demonstratie hoe ze iemand aanhouden met mountenbike's. Verder hebben ze een ritje in een ME busje gemaakt, hebben op een politiemotor gezeten en hebben een cel van binnen gezien. Ook zijn ze nog even bij opa en oma aangeweest en tenslotte met twee politieagenten nog een ijsje gegeten. Toen ze net de Eekteweg opreden mochten Millo en Thijn nog samen voorin in de politieauto zitten (als de politie jullie maar niet zien, ha ha) Het was een supermiddag voor de jongens!!

Veel liefs Ferdi en Jorita

1 opmerking:

  1. Hallo Thijn en familie,
    He Thijn wat ben jij een stoere politieman zeg...wij hopen dat de pijn nu weg blijft...
    veel sterkte bij de volgende kuur.
    Hou vol samen....wij denken elke dag aan jullie..

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.