dinsdag 22 mei 2012

Een röntgen foto maken


De pijn in Thijn zijn hoofd ging helemaal weg, maar de pijn in zijn linkerbeen werd eigenlijk alleen maar meer. En met de huidige pijnmedicatie kwam hij niet meer over. Maandag opnieuw contact gehad met de kinderarts in Deventer en de tramadol druppeltjes worden nu verdubbeld.
Ook heb ik aangegeven dat ik wel graag een keer een röntgen foto gemaakt wil hebben van zijn been en 's middags kreeg ik al bericht dat er dinsdags (vandaag) een röntgen foto gemaakt kon worden.
Het is erg fijn dat het lijntje voor contact met zowel de kinderarts in Deventer als de oncoloog in Groningen zo kort is. Je hoeft alleen maar een mailtje of een sms-je te sturen om overleg te hebben.
Nu gaan we dan zo een foto maken en gelijk even bloed prikken, dan hoeven we daarvoor morgen ook niet extra weer voor naar Raalte toe.
Even afwachten wanneer we hiervan de uitslag krijgen.

Omdat Thijn 's nachts met enige regelmaat onrustig, verdrietig en vaak erg angstig is hebben we via het ziekenhuis hulp ingeroepen van een pedagogisch medewerker. Zij probeert via speltherapie er achter te komen waarom Thijn 's nachts zo angstig is want zelf kan hij je dat niet vertellen. Eén keer is hij er nu heen geweest en er volgen nog twee therapieën. Zo hopen we hem zo goed mogelijk te kunnen helpen en dat iedereen weer een goede nachtrust heeft. Ook kan het van belang zijn om niet over Thijn z'n ziekte te praten en te vragen hoe het gaat wanneer Thijn er zelf bij is. Hij neemt toch alles op wat er allemaal gezegd wordt en dit kan dan 's nachts weer tot uiting komen.

Groeten Ferdi en Jorita

2 opmerkingen:

 1. Lieve mensen
  Succes met alles , we denken aan jullie.
  Groetjes Herman en Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk goed bericht van de week!
  Zet hem op samen,jullie doen het hartstikke knap..

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.