woensdag 16 november 2011

Weer twee nachtjes op de IC

De temperatuur bleef gisteren een beetjes schommelen, maar deze hebben ze nu redelijk onder controle.
De buikpijn komt echt met vlagen, maar de katheter is er nu uit gehaald en we verwachten dat dit ook wel mee heeft gespeeld.
Verder is de morfine die hij nu krijgt naast de paracetamol vermindert. De morfine heeft ook invloed op de bloeddruk en deze is ook nog erg aan de lage kant. Eergisterennacht moesten de bloedvaten hierdoor ook nog weer gevuld worden met zoutoplossing om dit tegen te gaan en dit werkte toen wel.
Gisterenavond had het na twee keer vullen nog niet het gewenste resultaat. En toen Thijn ook nog een zakje trombo's erbij moest hebben en de bloeddruk nóg tegen de grens aan zat heeft de kinderarts besloten dat Thijn toch 's nachts naar de IC moest. Daar  kunnen ze Thijn toch beter in de gaten houden.
Vandaag ging het redelijk goed, maar ze willen hem toch nog een nachtje op de IC houden ter observatie. En dan hopelijk morgen weer terug naar de afdeling.

Doordat Thijn nu zoveel op bed ligt, begint hij al een beetje doorlig plekjes te krijgen, ondanks dat hij een anti-decubitus matras heeft en wisselligging krijgt. Dit wordt dus goed in de gaten gehouden.
Hij is verder wel heel wakker en allert.

Iedere avond staat om 17.40 uur de televisie aan om het Sinterklaasjournaal te volgen .Ze moeten Thijn dan ook niet storen voor het een of ander want hij wil dit erg graag zien, want er gebeurt ook altijd wel iets en dat mag je dan niet missen.

Lieve groet Ferdi en Jorita

4 opmerkingen:

  1. Hey Thijn,

    Wat vervelend dat het toch weer wat minder gaat, we hopen dat je morgen weer naar M2 mag om daar het weer gezellig te hebben met de voor jou bekende zusters. Vergeet je trouwens Sint en Piet niet te berichten dat je nu nog in het ziekenhuis bent,zodat dat ze daar je schoen alvast kunnen vullen!!!.

    We blijven met jullie meeleven,

    fam.Kroes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Rachel,Silvo en Wilma Fikken17 november 2011 om 09:23

    Hoi Thijn wij hopen dat het snel weer wat beter
    met je gaat.Je vind het sinterklaasjournaal wel
    erg leuk he.kijk je ook naar de club van sinterklaas met de speelgoed dief.wij wens jouw
    een mooi gevulde schoon.
    Rachel,Silvo en Wilma Fikken

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi thijn en fam
    wat vervelend dat je de nacht op de ic moet door brengen
    we hopen dat je snel weer opknapt, dan komen we zeker weer even langs
    doe zuster pinokkio de groetjes van ons
    en wel je schoen zetten want er komt vast wel wat in
    we zijn ingedachten bij jullie
    we wensen jullie veel sterkte en tot gauw

    groetjes van sven en de wolthaartjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heey lieve mensen,

    "Eventjes" een tegenvaller, maar Thijn wat goed ook van jou dat jij Iedere avond om 17.40 uur de televisie aan hebt staan om het Sinterklaasjournaal te volgen .Maar goed hoor dat jij je grenzen aangeeft en dat ze jou dan niet moeten storen voor het een of ander want jij wilt dit erg graag zien hé?, want er gebeurt ook altijd wel iets en dat mag je dan ook niet missen? Ik vind jouw in ieder geval heel dapper Thijn, ondanks dat jij zo ziek bent dat jij toch nog Sinterklaas goed blijft volgen
    Ik hoop dat de buikpijn snel minder word en dat je naar de gewone afdeling kan als wat jij en papa en mama gewend waren. Heey ik duim voor jou, en brand een kaarje voor jullie allemaal ook voor Lauri en jaron en papa en mama...
    Denk maar aan het klavertje van geluk Thijn want dat gunnen we jou allemaal.Liefs en pas goed op elkaar en een knuffeltje voor allemaal van Jo

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.