zondag 27 november 2011

Vrijdag weer thuis gekomen


Thijn z'n lievelings zuster
Vrijdagmiddag om 13.15 hebben we de deur van ons kamertje achter ons dicht getrokken, en werden we uitgezwaaid door de verpleegkundigen van de afdeling.
Eénmaal in de taxi zei Thijn: "eindelijk naar huis" en hij vond de taxi-rit ook maar lang duren.

Toen we thuis aan kwamen werden we opgewacht door opa en de beide oma's en werden we verwend met een lekkere zelfgemaakte cake en een heerlijke pietentaart van de Duteweertjes.
Thijn vond het fijn om weer thuis te zijn al valt het gelijk allemaal nog niet mee. De buikpijn is nu natuurlijk niet in een keer over en ook het lopen moet nog wel onder begeleiding gebeuren.

Omdat het bloedbeeld nog niet optimaal is (maar wel goed genoeg om naar huis te kunnen), worden we maandag in het Deventer ziekenhuis verwacht om bloed te prikken en voor controle met de oncoloog daar. Er is dan een grote kans dat Thijn dan nog wel weer een bloedtransfusie moet ondergaan.

Donderdag moeten we dan weer naar het umcg voor controle met onze eigen oncoloog en dan wordt er gelijk een radioactieve vloeistof in Thijn z'n bloedvat toegediend voor de mibg-scan van de volgende dag en Thijn krijgt dan ook een bekertje water te drinken waarin enkele judiumdruppels zijn opgelost om de schildklier te beschermen. Dit is een erg vies drankje en hij krijgt dan na die tijd altijd een lekker snoepje aangeboden.
Dus aankomende week weer........ drie dagen ziekenhuis........

Lieve groet van Ferdi en Jorita

1 opmerking:

  1. Wij volgen jullie, als jullie ons ook willen volgen kan dit www.123website.nl/jimmybastiaans

    Groetjen Sandra, Tonny en Jimmy

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.