zondag 13 november 2011

Thijn ligt nog steeds op de high care

Thijn heeft nu al drie nachtjes op de high care gelegen.
De voornaamste redenen dat hij nog niet terug mag naar de afdeling is, dat hij nog te veel buikpijn heeft en ze dit nog niet onder controle hebben. Ze kunnen de morfine wel ophogen maar dit heeft weer effect op de darmen, dus soms moet je kiezen uit twee kwaden en wat is dan het beste?
En verder is de ademhaling nog niet optimaal, deze komt niet vanuit de buik. (dat is natuurlijk logisch, want dat doet hem pijn)

Thijn moet ook nog 1 tot 2 maal daags flink overgeven en daar zitten dan ook nog veel bloedstolsels bij. Hiervoor heeft hij nu al 4 maal een transfusie gekregen van bloedplaatjes.
Het goede nieuws is dat zijn witte bloedlichaampjes nu zijn opgehoogt tot 0,2

Verder is hij wel steeds meer wakkerder en allerter.
Het bezoek wat bijvoorbeeld woensdag en donderdag is geweest, wist hij de volgende dag niets meer van. Nu begint hij ook een beetje mee te praten als er iets gezegt wordt.

Ik hoop dat hij gauw weer naar M2 mag. Voor Thijn is dat iets vertrouwder en zelf heb je daar ook iets meer omhanden. Zo mag je nl op deze afdeling je mobieltje niet aan hebben staan, je mag geen gebruik maken van de laptop (terwijl dit anders altijd een enorme afleiding is) en verder heb je alleen maar een stoel naast het  bed van Thijn waar je kunt zitten.
Je kunt op deze afdeling ook niet in-roomen. Maar wij mochten op M2 ons keukenkastje en een plekje in de koelkast behouden, dus met het eten gaan we gewoon een verdieping lager.

Groetjes van Ferdi en Jorita

Thijn krijgt weer vele kaartjes deze ziekenhuis opname.

2 opmerkingen:

 1. Hallo familie Blom,

  We lezen trouw "Thijns blog", en blijven dit ook zekers volgen.... we wensen jullie enorm veel kracht toe!!! En hopelijk mag Thijn gauw weer een verdieping lager!

  Groetjes, Wim, Paulien en Maud Beltman

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Arjan en Anique Pakkert14 november 2011 om 21:42

  Dappere Thijn, dappere familie,

  Jullie hebben al vele hobbels genomen, maar er zullen er nog vele volgen.

  Ik wens jullie enorm veel kracht bij het volbrengen van deze missie. Keep on Fighting!

  Hartelijke groeten van Arjan en Anique Pakkert

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.