dinsdag 15 november 2011

Weer terug op M2

Zondagmiddag is Thijn toch nog verhuisd van de high care naar M2. De morfine was nog niet afgebouwd (de pijn werd langzamerhand wel minder) en ook de ademhaling was nog niet optimaal, maar zoals het toen ging konden ze Thijn ook wel op M2 verplegen.
En wij vonden dat natuurlijk wel fijn en ook aan Thijn kon  je merken dat hij weer in een vertrouwde omgeving was met vertrouwd personeel.
Alleen de temperatuur ging weer stijgen naar boven de 39 en dit blijft een beetje schommelen. Er worden allerlei bloed afname's genomen om te kijken waar dit vandaan kan komen. Nu maar hopen dat het niet door zet en de temperatuur gauw weer afneemt!
Thijn is nu helemaal van de beademing af en is hier erg blij mee, dat geblaas in de neus vindt hij maar niets.

Vorige week zijn we de hele week met z'n tweeën in het ziekenhuis geweest en dat was ook wel fijn in deze situatie. Nu het weer wat beter gaat gaan we weer om en om, zodat Laurie en Jaron ook weer thuis kunnen wonen en omdat er natuurlijk ook veel werk blijft liggen met het oog op Amerika wat daar allemaal voor geregeld moet worden. Want voor je het weet is het zover.

Veel liefs Ferdi en Jorita.

1 opmerking:

 1. Lieve Thijn en familie,

  Fijn om te horen dat het weer wat beter gaat.
  Hopelijk blijft het nu steeds weer iets beter gaan. Je bent een kanjer Thijn, ga zo door!!!
  Kan me voorstellen dat het prettiger is op de afdeling waar Thijn nu is zodat je met z'n allen weer wat meer mogelijkheden hebt.
  Doe rustig aan, we denken aan jullie.

  Dikke knuffel en hartelijke groetjes van
  Frank, Herma, Marieke en Sanne

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.