donderdag 29 september 2011

Morgen naar huis

Dinsdag had Thijn een "rot" dag. Veel pijn aan zijn hoofd en er gebeurde teveel op 1 dag, hij was constant verdrietig. En als hij dan vraagt hoe lang duurt 't nog voor ik helemaal beter ben en waarom ben ik ziek, dan breekt je hart.

Woensdag ging het alweer 'n stuk beter, hij had nog het meeste last van zijn keel. Ws komt dit nog v.d. beademingsbuis (tube) die tijdens de operatie ingebracht werd. De pijn moest vanzelf weer verdwijnen en dat deed 't na twee dagen ook wel weer.
Hij is ook alweer van de kamer afgeweest en we hebben toen een stukje gewandeld door het ziekenhuis. En op een gegeven moment zei hij:  "mijn buik heeft zo'n honger, hij heeft zin in een kroket". Dus ik naar beneden om er 1 te halen, en ook al heeft hij er niet veel van gegeten, 't begin is er weer. (de sondevoeding is ook al weer op schema)

De chirurg haalt ook iedere dag het verband van zijn hoofd om te kijken naar 't herstel van de wond. Hij is hier erg tevreden over. (het is trouwens wel een flinke snee, in de vorm van een hoefijzer)
Vijf dagen na de operatie mag het drukverband van zijn hoofd en na tien dagen worden de hechtingen verwijdert.

De chirurg is net langs geweest en als we het aandurfden mag Thijn morgen naar huis. En natuurlijk durven we het aan.
Morgenvroeg eerst nog bij de oogarts langs ter controle, dan komt de neuro-chirurg langs en dan met de taxi naar huis!!

Liefs Ferdi en Jorita

1 opmerking:

  1. Hey Thijn!

    Wat fijn dat het beter met je gaat en dat je alweer naar huis mag! Hoe smaakte de kroket? Volgende week gaan we met groep 8 eieren voor jou verkopen. We hopen dat het veel geld op gaat leveren!

    Lieve groetjes van groep 8!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.