woensdag 21 september 2011

De operatie wordt verschoven

Maandag moest Thijn voor controle bloedprikken en omdat hij niet door een kinderarts gezien hoefde te worden kon dit gewoon in Raalte. ‘s Middags kregen we te horen dat het hb te laag was en dat hij er bloed
bij moest hebben. Rond 16.00 uur kon hij komen in Deventer en lag het bloed klaar, alleen hadden ze maar één zakje i.p.v. anderhalf zakje (verkeerde communicatie). Dus waarschijnlijk krijgt hij voor de operatie nog wel weer een transfusie. Om 21.30 uur waren we weer thuis.

Gisteren kregen we schriftelijk bericht dat de operatie van vrijdag 23 september verschoven wordt naar maandag 26 september . Vanmorgen er achter aan gebeld maar een andere situatie had voorrang gekregen. Dus wat moet je dan………..
Vrijdag moeten we wel voor pre-operatief naar Groningen zodat alle onderzoeken en gesprekken  voor de operatie al hebben plaats gevonden en dan kunnen we tegen de avond aan weer richting Haarle. Zondagavond worden we dan weer op de afdeling verwacht en maandag is Thijn als tweede aan de beurt op de ok.

Vandaag hebben alle kinderen van de basisschool bloembollen meegekregen om te verkopen voor de stichting Dappere Thijn. Het is hartverwarmend om te zien dat ’s middags gelijk alle kinderen in het dorp te zien waren om zoveel mogelijk te verkopen. Ook alle andere spontane en georganiseerde (re)acties en donaties door bekende en onbekende mensen is geweldig om te zien.

Gelukkig gaat het met Thijn ook nog steeds goed na omstandigheden.
School kan hij steeds iets langer volhouden en hij draait weer gewoon met het hele dagritme mee inclusief de ruzietjes met broer en zus in huize Blom.

Veel liefs Ferdi en Jorita

1 opmerking:

  1. Frank, Herma, Marieke en Sanne22 september 2011 om 19:02

    Lieve familie Blom,

    We wensen jullie heel veel sterkte voor de operatie van Thijn. Wel weer vervelend dat het doorgeschoven wordt, maar je bent nog wel lekker het weekend weer allemaal samen.
    Ook wij hebben gezien hoeveel kinderen door de straten kwamen voor de actie. Dit zegt wel iets over hoe de gemeenschap mee helpt om Thijns genezing te ondersteunen.
    We wensen jullie alle goeds de komende tijd en zullen zeker aan jullie denken.

    Hartelijke groetjes en veel liefs van Frank, Herma, Marieke en Sanne.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.