vrijdag 16 september 2011

Het gaat weer de goede kant op

Maandag voor controle en bloedprikken naar 't Deventer ziekenhuis geweest. Gelukkig was het bloed naar omstandigheden goed en er hoefde dus geen bloedtransfusie plaats te vinden.
Voor de pijnlijke keel (bijwerking van de chemo) kreeg Thijn er tramal druppels bij. Gelukkig hielp dit goed en doordat je dus ook verder van de kuur verwijdert raakt, ging het vanaf woensdag weer berg opwaarts.
Donderdag en vrijdag weer een uurtje naar school geweest. De eerste woordjes die Thijn nu geleerd heeft zijn roos en sok.                                              
                                                          
Vrijdagochtend was het een hoogtepunt voor Thijn want er werd gras ingekuilt bij ons. De keren hiervoor dat er ingekuilt werd lag Thijn telkens in het ziekenhuis en was hier erg verdrietig over dat hij er niet bij  kon zijn. Maar gelukkig was het vrijdag (om 7 uur) zover.
Ida heeft even geregelt dat Thijn bij op de hakselaar mocht zitten en zijn dag kon niet maar stuk.

De definitieve datum voor de hoofd operatie hebben we nu ook en dit   wordt nu vrijdag 23 september en dan is Thijn gelijk als eerste aan de  beurt. Eén dag van te voren moeten we dan aanwezig zijn en dan zijn we de eerste dagen weer samen bij Thijn.

Verder willen we de stichting Dappere Thijn bedanken voor de mooie website die ze gemaakt hebben en die nu in gebruik is, en voor de hele organisatie en aktiviteiten waar ze zich 100% voor inzetten, klasse!!

Lieve groet Ferdi en Jorita

4 opmerkingen:

  1. julie melle Jesse en mika17 september 2011 om 12:44

    Hallo Thijn,

    we hebben al veel lege flessen en kratten bier verzameld verzameld voor jou!
    We gaan vanmiddag ook weer verder.

    groetjes Julie,melle Jesse en Mika

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Thijn en familie,

    Fijn om te lezen dat het wat beter met je gaat en dat je fijn kon helpen op de boerderij. Geniet nog lekker van de komende week, want dat heb je wel verdiend.

    We willen je ook heel veel succes wensen bij de komende operatie. We hopen dat het ook dit keer goed zal verlopen. Zet hem op kanjer!!! en ook heel veel sterkte voor de rest van jullie gezin.

    Een hartelijke groet van de fam. Kroes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Julie melle mika yorick milan cristian jesse17 september 2011 om 15:34

    hey Thijn,

    we hebben nu al 75 euro verzameld voor jou!!
    en we zijn nog bezig!!!

    Groetjes: Julie, Melle, Yorick, Milan, Cristian, Jesse en Mika

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Thijn,

    Hier een berichtje vanuit Enter. Ik wil je heel veel succes wensen voor de komende operatie. Zet hem op! Ik denk aan je. Ook veel kracht voor de rest van je familie.

    groetjes van juf Jolande

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.