dinsdag 4 oktober 2011

Donderdag voor een extra kuur

Vanaf dat Thijn thuis is, gaat het redelijk goed met hem. Hij speelt weer volop, maar moet dan wel tussendoor even een time-out nemen met een filmpje van Kabouter Plop of Piet Piraat.

Hij moet ook wel goed aansterken want a.s. donderdag wordt hij weer opgenomen voor een chemokuur.
Deze kuur was in principe niet geplant maar omdat Thijn een extra operatie aan z'n hoofd moest ondergaan en hierna eigenlijk de hoge dosis chemo krijgt moet hij wel optimaal herstelt zijn en dit kan nog wel even duren. Omdat de tumoren natuurlijk niet tussendoor moeten gaan groeien  krijgt hij een mildere /
onderhoudskuur tussendoor. Hiervoor moet hij vijf dagen opgenomen worden.
A.s. woensdag eerst nog even bloedprikken en dan gaan we donderdagochtend tegen 7.45 uur richting het umcg. Die dag worden ook de hechtingen uit zijn hoofd gehaald. Het ziet er nu allemaal nog zo kwetsbaar uit en ik ben constant bang dat hij op zijn hoofd valt of dat hij zich stoot aan zijn hoofd, maar dat zal wel moederlijke bezorgdheid zijn.

Thijn wou zelf ook graag zijn eigen koeken verkopen voor de stichting: "Dappere Thijn". Dus ik de laatste vijf koeken opgehaald die op dat moment bij Spijkerman in de winkel lagen. En toen konden Thijn en Ryan ze aan de weg bij ons verkopen en binnen een uur waren ze verkocht. Thijn vond het ook erg leuk om te doen. (en zo zetten we Roelie en Petra maar weer aan het werk, hun hele huis ruikt zo al weken naar  heerlijk speculaas)

Groetjes Ferdi en Jorita

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter.