dinsdag 18 oktober 2011

Stichting Doe een wens

Vrijdag 14 oktober was het zover. Om 7.15 uur kwamen 2 mensen van Doe een wens met 'n heerlijke mand vol met broodjes en lekkernijen en 'n cadeautje voor Thijn, Jaron en Laurie.
Om 8.00 uur kwamen de eerste klasgenootjes er al aan en om 8.30 uur was het al aardig druk. Thijn moest nog even binnen blijven totdat Ferdi er op de quad aan kwam en samen rijdend kwamen ze bij de luchtballon aan. Iedereen had een ballon met helium gekregen met daaraan een kaartje waar je een wens voor Thijn op kon schrijven. En toen wij de lucht in gingen, gingen al die ballonnen als kleine "bewakertjes" met ons mee. Het was een prachtig gezicht en de weergoden hadden we ook mee.
Net over de IJssel bij Marle landden we neer. Het was een hele ervaring (voor ons allen) en we hebben erg
genoten.




Maandag volgde het tweede deel van hun programma (wat voor ons ook een verrassing was). Met een grote limousine werden de kinderen om 11.00 uur opgehaald van school. Als echte diva's kwamen ze bij ons huis aan en stapten wij er bij in en reden richting Deventer. Onderweg hadden we 'n barretje tot onze beschikking met (kinder)champagne en er waren maar liefst 4 schermen waar je een filmpje op kon zien.
Bij de Mc Donald stopte de limo, daar kregen we eerst een kijkje achter de schermen en daarna konden we
zelf ook iets eten.
Daarna volgde de reis naar de schouwburg van Deventer. Hier woonden we een voorstelling bij van Ernst en Bobbie en nadien hadden we een  meet & great met hun wat erg leuk was.
En alsof dat nog niet genoeg was gingen we daarna met de limousine naar vliegveld Teuge waar we een rondvlucht over Haarle maakten in een "zweefvliegtuigje" om op zoek te gaan naar ons huis aan de Eekte.
Bij terug komst hebben we daar een hapje gegeten en werden tenslotte weer naar huis gebracht door een echte ouderwetse Engelse taxi. (Thijn was regelmatig de chauffeur even kwijt, maar ja deze zat nu recht in de auto achter het stuur)
Het was een erg bijzondere en geslaagde dag met veel indrukwekkende gebeurtenissen er in.

Liefs van Ferdi en Jorita


1 opmerking:

  1. Tjonge Thijn , Laurie, Jaron, Ferdy en Jorita. Wat een super verrassingen voor jullie. 2 dagen lekker genieten, het is jullie echt gegund. Hoop dat jullie nog lang terugdenken aan al die leuke momenten.

    gr tonnie

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.