zaterdag 30 juni 2012

Wandelvierdaagse

Met de pijn in zijn been ging het langzamerhand steeds beter, maar vanaf donderdagavond werd het weer meer en ook weer klachten over buikpijn, pijn in de keel en dat het hem voor zijn rechteroog weer begon te draaien. Gelukkig helpen de paracetamols hem altijd wel goed.Ook hebben we de sondevoeding weer opgehoogd omdat hij toch wel aan het afvallen was en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Donderdag wezen bloedprikken en de waardes, met name de bloedplaatjes waren nog niet goed genoeg. Maar ze verwachten dat deze maandag wel boven de 50 zijn.
Dus maandag volgt de eerste dag van de poliklinische opname en deze is dan weer in Groningen en de andere vier dagen kunnen in Deventer.

Omdat Thijn ook mee doet aan een hart- en vaatonderzoek (onderzoek wat de effecten zijn op hart en vaten na langdurig gebruik van bepaalde cytostatica) wordt er die dag ook een hartfilmpje gemaakt en volgt er een vaatonderzoek. Verder wordt er extra bloed afgenomen voor onderzoek.

Afgelopen week was er de wandel vierdaagse en alleen woensdagavond zijn Thijn en ik halverwege ingevallen en heeft hij met enkele klasgenootjes meegelopen / meegereden. Want hoofdzakelijk heeft hij in de rolstoel gezeten en dat viel nog niet mee om daar mee te rijden in het bos, het mulle zand, over boomstronken en over hekjes. Maar gelukkig hebben enkele moeders het af en toe van mij overgenomen.
En Thijn kan zeggen dat hij toch heeft deelgenomen aan de wandelvierdaagse, en daar ging het natuurlijk om.

Lieve groet Ferdi en Jorita

1 opmerking:

  1. lieve Thijn wat goed van je dat je mee hebt gedaan met de avond vierdaagse! stoer hoor, ik denk aan je.

    Liefs Aylin Harink

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.