donderdag 14 juni 2012

Leuke uitjes

Het was van de week een erg leuke, maar ook 'n 'rot'week.
Van de week hebben we namelijk afscheid moeten nemen van Rosan. Rosan is al het derde lotgenootje van Thijn uit het umcg waar we afscheid van hebben moeten nemen sinds dat Thijn daar behandeld wordt. In het beginstadium hebben we eerst van Marthina afscheidt moeten nemen en daarna lieve Joppe, waarmee we in dezelfde periode naar Philadelphia zouden gaan, maar helaas het liep allemaal zo anders.... en nu is de hemel weer een sterretje rijker van Rosan.
Wat is het toch een rotziekte, want er zijn nog verschillende lotgenootjes die het op het moment erg moeilijk hebben en erg aan het strijden zijn zowel in het umcg als in andere ziekenhuizen.
Het gaat je allemaal niet in je koude kleren zitten..........

Toch hebben we de afgelopen week ook een leuke week gehad.
We zijn een avond vanuit de vokk (vereniging ouders kinderen met kanker) naar de dierentuin in Amersfoort geweest wat erg leuk was en goed georganiseerd.
En vanuit de poli oncologie van het umcg zijn we gisteren naar Julianatoren in Apeldoorn geweest.
Dit was wederom zeer de moeite waard, het weer was goed en de kinderen hebben ontzettend veel plezier gehad. Zelf hebben we ook veel "oude"bekenden gezien en gesproken van M2. Sommigen hadden we al lang niet meer gezien en gesproken dus het leek soms even weer een reünie. Ook waren er verpleegkundigen van M2 mee en secretaressen van de poli. Erg gezellig!
Het was ook fijn dat Thijn bij deze dagen aanwezig kon zijn want vorig jaar om deze tijd heeft hij niet veel uitjes mee kunnen maken omdat hij of aan het kuren was of zo misselijk en verzwakt was van de kuren dat we niet konden gaan. Dus deze keren hebben we het dubbel en dwars ingehaald.


Afgelopen dinsdag moest Thijn ook weer bloed prikken. Eigenlijk kon dat in Raalte, maar omdat we al verwachten dat Thijn er bloed bij moest hebben zijn we 's morgens al rechtsstreeks naar Deventer gegaan om bloed te prikken. En jawel hoor er moesten 2 zakjes bloed bij en een zakje bloedplaatjes. Hier moesten we 3 uur op wachten, dus ondertussen even familie bezocht die dichtbij woonde. Om 13.45 ging het eerste zakje er aan en tegen 18.30 zat al het bloed er in.

Veel liefs Ferdi en Jorita

2 opmerkingen:

 1. Hee Thijn, wat fijn dat je het leuk hebt gehad in de dierentuin en bij de Julianatoren. We horen nog wel wat je er allemaal gedaan hebt.

  Groetjes, Emiel, Yvonne en Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste ouders van Thijn,

  Willen jullie contact opnemen. Ik wil een troostdoosje maken voor Thijn.
  zie www.geefjijhetdoor.nl
  De oma van Rosan heeft Thijn opgegeven!

  Warme groet,

  Lenny de Jonge

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.