woensdag 20 juni 2012

Energie voor tien

Thijn voelt zich nog steeds erg goed en heeft energie voor tien!

Zondag hebben we de mooie tocht gereden van Sallands mooiste (30km). N.a.v. de fietstocht van vorig jaar "ik fiets voor dappere Thijn", heeft Thijn het zelfde shirt gekregen als de crew van de organisatie, mocht hij met hun mee in de bus en hij mocht de trekking doen van de verloting van de mountenbike. Hij heeft erg genoten!
Maandag met zwemles voor het eerst in blokje 3 gezwommen, want vorige week is hij een blokje door gegaan. Super trots was hij en wij natuurlijk niet minder, want nu moet hij ook een gedeelte in het diepe zwemmen en wordt zijn uithoudingsvermogen extra getest. (mams vindt het nog wel eng)


Vandaag sportdag op school gehad en was er een sponsorloop. Hij is erg fanatiek geweest met sponsoren zoeken, maar met de sponsorloop zelf heeft hij toch maar niet gerend, maar gewoon lekker gestempeld achter een tafeltje!!


Nu we minder in het umcg komen, wil niet zeggen dat ze ons daar ook vergeten zijn. Als Thijn opgenomen lag kwam twee keer in de week Conny de poppenspeelster altijd langs om voor Thijn te spelen met "Bast en Snavel". Nu Thijn dus minder frequent in het ziekenhuis komt heeft ze al twee keer Thijn thuis opgebeld om via de telefoon een stukje voor hem te spelen, Thijn vindt dat geweldig.
Ook andere mensen om ons heen vergeten ons niet en staan altijd nog voor ons klaar. Dat waarderen we altijd enorm. De hele situatie duurt straks alweer bijna anderhalf jaar en het wordt er niet makkelijker op (alleen de onzekerheid al), maar iedereen ,ook mensen die we soms helemaal niet kennen, maar ons een warm hart toe dragen blijven ons steunen en aan ons denken, de kaartjes komen nog steeds met enige regelmaat binnen, en ook via andere social media blijven jullie met ons verbonden. Dank jullie wel!!

Vrijdag weer even een bloedbeeld prikken in Raalte, 's middags krijgen we dan een telefoontje over de uitslag.

Ps. Lieve Maud, die grote ster aan de hemel met dat vele licht hebben we gevonden en schijnt in al onze harten. ♥

4 opmerkingen:

 1. Hoi Fam Blom,
  Even laten weten dat we elke dag aan jullie denken voor jullie zal het niet makkelijk zijn altijd die onzekerheid. Het is wel mooi om te zien dat Thijn overal aan mee doet ook gisteren met de sportdag en met stempelen was hij wel heel fanatiek bezig. En door naar blokje 3, super Thijn. Groetjes Wilco, Odet, Lieke en Niels.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We snappen héél erg goed dat het voor jullie en Thijn zó moeilijk is allemaal..Die onzekerheid gaat je niet in de koude kleren zitten he?
  Weet dat we aan jullie blijven denken het is geen dag weg uit onze gedachten.Vaak steken we dan ook even een kaarsje aan voor jullie.
  Zet hem op!

  veel liefs Rob en Liane

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste fam Blom,

  Nou het blijft zeker spannend en onzeker, al bijna 1 1/2 jaar! Het zal een moeilijke tijd voor jullie en uiteraar Thijn blijven. Allemaal heel veel sterkte toegewenst. Ik kijk geregeld op de blog en vergeet jullie niet.

  Maar fijn dat Thijn zich nu zo goed voelt en door is gegaan met het zwemmen naar blok 3. lekker genieten van het zwemmen, spelen, naar school gaan en natuurlijk de uitjes die jullie als gezin hebben gemaakt.


  Betty.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag topper Thijn.

  Onze lieve ster Maud zal je blijven volgen en helpen, dat weten we zeker!
  Ook de rest van de Hamersveldjes blijven je volgen. We vinden je een topper!
  Een dikke vette warme knuffel van ons vijfjes
  Maud, Juul, Niels, Carlieke en Sjoerd

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.