maandag 4 juni 2012

Kermis

Vrijdag voor de tweede totum kuur naar Groningen geweest. Voor die tijd eerst weer naar de apotheek in het ziekenhuis om de chemo te halen. Het is daar altijd een crime met de wachttijd, dit keer heb ik het gepresteerd om 3 kwartier te wachten terwijl deze bestelling ook nog met voorrang behandeld werd.
Ondertussen is Thijn zelf maar vast naar de poli gegaan en hadden ze de vap al bij hem aangeprikt toen ik er eindelijk aan kwam, de bikkel!!
Hierna naar de dagbehandeling op de poli waar de chemo kuur plaats vindt. De chemo temodal is iets verhoogd, dit komt omdat dit naar lichaamsgewicht berekend wordt. En aangezien Thijn gegroeid is, is de dosering ook omhoog gegaan.

De behandeling bestaat net als de vorige keer weer uit:
Eerst een uur spoelen en ondertussen krijgt Thijn chemo via de sonde, hierna een chemo die in een half uur via het infuus inloopt en daarna weer een half uur spoelen.

Gelukkig kregen we vrijdag te horen dat we de overige 4 dagen in Deventer terecht konden. Dit was wel erg prettig aangezien er dit weekend ook kermis bij ons in Haarle is. Dus zaterdag en zondag vanuit het ziekenhuis even thuis wat drinken en dan gelijk door naar de kermis.
Hij heeft hier erg van genoten en kuierde lekker over het kermisterrein. Vooral de muntjesautomaat, de zweefmolen en eendjes hengelen waren favoriet bij hem. En dan 's avonds gewoon lekker op tijd naar bed want dan was hij wel moe maar zeer voldaan.

Lieve groet Ferdi en Jorita

1 opmerking:

  1. Hallo luitjes

    Hopelijk hebben jullie flink genoten van de kermis. groetjes!!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.