zaterdag 9 juni 2012

Tweede totemkuur voorbij

Afgelopen dinsdag was de laatste dag van de totem kuur
Dit was een druk ochtendje want eerst kwam de juf van het ziekenhuis om les te geven, daarna kwam theatergezelschap TIK om bij Thijn op de kamer 'n voorstelling te geven en daarna via de webchair de les in de klas gevolgt.
Tussendoor kwam juf Joyce ook nog op bezoek en dat was toch wel een verrassing voor hem en vond dit ook erg leuk, want normaal krijgt hij nu geen bezoek meer omdat hij poliklisch behandeld wordt.
Maandag en dinsdag zijn we iets eerder in Deventer met de kuur begonnen zodat Thijn 's middags gewoon naar school kon en de rest van de week heeft hij het grootste gedeelte van de lessen op school ook gevolgt.
Alle 5 dagen van de kuur is thijn goed doorgekomen en heeft geen last van de bijwerkingen gehad.

Al voelt Thijn zich erg goed op het moment, wat we natuurlijk erg fijn vinden, het is natuurlijk nog lang niet goed in Thijn zijn lichaam. En de onzekerheden, de zorgen en het verdriet is er niet minder om. Maar nu hij zelf zo goed te pas is heb je zelf ook weer veel meer energie om wat te doen en om dingen aan te pakken. Dat deze twee factoren zo met elkaar kunnen samen hangen hé.

Ook heeft Thijn afgelopen woensdag de laatste speltherapie gehad in het Deventerziekenhuis i.v.m. zijn nachtmerries en deze behandelingen hebben echt effect gehad. Thijn slaapt eigenlijk de hele nacht weer rustig door.

Volgende week dinsdag weer bloed prikken in Raalte.

4 opmerkingen:

 1. Hey familie,

  Fijn dat de kuur er weer opzit en Thijn zich goed voelt en weer betere nachten maakt. Tja en als je kind zich goed voelt, voelen papa en mama zich ook weer beter; zo herkenbaar. Geniet er van!!
  gr.
  Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  Natuurlijk is het nog lang niet goed in Thijn zijn lichaam en hebben jullie er veel zorgen en verdriet om. Heel veel sterkte toegewenst.
  Fijn dat Thijn zich nu goed voelt en lekker naar school kan gaan.

  Volger van de blog uit Zwolle.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Thijn en Fam.

  Gelukkig voor je dat de kuren er weer opzitten,nu maar hopen dat je gauw weer opknapt .Lekker weer naar school,buiten spelen,mischien mag je wel gauw naar zwemles,ik kijk naar je uit.Veel sterkte allemaal .

  de hartelijke groeten van nanja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Thijn,

  Gewoon even een dikke knuffel, had ik zin in.

  Groet Maud

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.