vrijdag 20 april 2012

Alles is 'n dag opgeschoven

Afgelopen maandag heeft Thijn dus voor de eerste keer sinds hij ziek is geworden weer zwemles gehad. Ging erg goed, alleen de pleister van het slangetje van de sondevoeding liet telkens los in  het water, deze later maar achter het kurkje gestopt. Ik heb Thijn er ook goed op voorbereidt dat er weer allemaal nieuwe kinderen zijn en dat zij er best van op kunnen kijken dat hij een slangetje in de neus heeft en dat hij daardoor extra bekeken kan worden. Gelukkig trekt hij zich hier niet veel van aan en doet lekker zijn eigen ding en schaamt zich nergens voor. Hij vond het erg leuk om weer zwemles te hebben.

Dinsdag zou Thijn de radioactieve vloeistof ingespoten krijgen voor de scan van de volgende dag. De taxi zou om 9.00 komen, maar 3 kwartier van te voren belden ze van de nucleaire geneeskunde op dat de vloeistof niet was besteld en dat het dus niet door kon gaan.
Alles is nu een dag opgeschoven.
Woensdag zijn we er nu heen geweest voor de vloeistof en even bloed prikken en donderdag volgde de mibg-scan, en was het weer ongeveer anderhalf uur stil liggen. Het laatste kwartier viel het Thijn erg zwaar, maar naar even moed in te hebben gepraat, een cd van Ernst en Bobbie op de achtergrond en wat lekkers na afloop beloven heeft hij het toch goed volgehouden.
Begin volgende week krijgen we telefonisch bericht over de uitslag van de scan. Eerder was niet mogelijk omdat alles nu ook een dag was opgeschoven.
Keep your fingers crossed!!!!!

Thijn voelt zich nog steeds erg goed en gaat zo vaak mogelijk naar school. Hij is super optimistisch waar we met z'n allen nog veel van kunnen leren. En als hij uit school komt dan ook nog bij Ruud op de trekker mag zitten en mee mag met injecteren op het land (en zelf natuurlijk ook een stukje sturen) kan zijn dag helemaal niet meer stuk.

Lieve groet Ferdi en Jorita

8 opmerkingen:

 1. hallo fam blom
  hopen op een goede uitslag volgende week.
  we leven hier met jullie mee
  groeten freddy de klauwbekapper

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik hoop dat de uitslag goed is.
  ik zal heel veel aan je denken vanavond en ook andere dagen.
  liefst van Floortje, ook van papa en mama en Marlijn en Jelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je dapper Thijn !
  En nu ook nog zwemles erbij,mama heeft
  helemaal gelijk daar kunnen wij nog iets van leren.
  Jij weet hé wij branden een kaarje en duimen met z'n allen voor jou lieverd. Knuffel voor allemaal en fijne zondag nog...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Thijn en familie
  Ik zag je gisteren op de autocross Thijn. Leuk he...
  Wij duimen en bidden met jullie mee voor een hele goede uitslag van de scan...
  Hou vol met zijn allen...wij hebben heel veel bewondering voor jullie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Thijn en familie, het blijft spannend allemaal he? Wat fijn dat jij je goed voelt. We denken veel aan jullie en volgen je op de site. Sterkte met alles, hartelijke groeten van Julian, Hans en Inet Lukas

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Thijn,(vader en moeder en je broer en zus)
  Het is zeker spannend, ik blijf de blog volgen en hoop van harte op een gunstige uitslag. Heb er heel veel bewondering voor hoe jullie als gezin door deze moeilijke periode gaan. Fijn dat je je nu goed voelt Thijn en dat je lekker naar school kan gaan. Allemaal heel veel sterkte toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi THijn,
  Ik heb al dagen lang de "fingers gecrossed" voor je..... Hoop dat je vandaag of morgen een uitslag krijgt waar je weer mee vooruit kan!
  Zet m op en fijn dat het zo goed met je gaat....

  Groet van die grote kale uit DZ...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Fam. Blom,

  Spannend, nog 1 nachtje slapen.....heel veel sterkte en we steken hier ook een kaarsje op.

  Fam. Zwerink, Schoonloo

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.