maandag 16 april 2012

Een middagje bowlen

Afgelopen vrijdagmiddag vonden we Thijn er wat witjes uitzien. En toen de kinderarts uit Deventer zelf belde om even te vragen hoe het ging, heb ik dit maar even aangekaart. Gelijk maar door naar Deventer om bloed te prikken. Thijn z'n vriendinnetje Floortje die net bij Thijn aan het spelen was ging mee. En dikke pret hadden ze met z'n tweeën (met de trap naar beneden en dan met de lift weer naar boven, dit was gelijk een goede oefening voor Thijn wat betreft zijn conditie). Na een half uurtje wachten kwam uit het bloedonderzoek naar voren dat Thijn z'n lichaam toch wel "snakt" naar twee zakjes bloed er bij. Dus zaterdagochtend weer terug naar het ziekenhuis voor een bloedtransfusie en  zaten we weer  6 uur in het ziekenhuis.

Zondag hadden we bedacht dat we wel even wat leuks konden doen met de kinderen, na al die ziekenhuisopname's en afspraken. Dus zijn we eerst wezen bowlen en daarna hebben we lekker gegeten. Jaron was de grote winnaar, was erg gezellig samen.

Dinsdag naar het umcg voor alleen de radioactieve vloeistof in te spuiten en dan weer naar huis. De volgende dag volgt dan 's middags de mibg-scan.
Als de uitslag hiervan is naar hoe Thijn zich op dit moment voelt dan springen we een gat in de lucht, want Thijn voelt zich op het moment supergoed. Maar helaas kun je niet in het lichaam kijken en hopen en bidden dus voor een goed bericht.
Maar dat ik er al dagen buikpijn van heb zal niemand verbazen en hopelijk volgt de uitslag dan ook snel. Onze oncoloog kennende zal hij ook alles in 't werk stellen om dit ook zo snel mogelijk rond te krijgen maar je hebt natuurlijk te maken met 'n heel team er om heen die hierover ook moeten mee beslissen.

Liefs Ferdi en Jorita

4 opmerkingen:

 1. we denken aan jullie en wensen jullie heel veel succes morgen met de uitslag!
  We duimen voor jullie en steken weer een kaarsje aan!

  Veel liefs Rob en Liane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad wat moeten jullie wel met grote spanning leven. Dit kunnen we niet van jullie wegnemen, maar weet dat we met jullie meeleven!

  gr. fam. Kroes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve allemaal, wij bidden in gedachten met jullie mee. Het kaarsje zal voor jullie branden
  Dikke kus Theo en Elly, de meiden en Niels

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jorita,

  Hopelijk is de scan van Thijn gisteren goed gegaan.
  Ik heb veel aan jullie gedacht gisteren…
  We hopen , bidden , en duimen met
  jullie mee voor een goede uitslag!!!

  Liefs Diane

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.