woensdag 11 april 2012

Een korte opname

Een opname heeft nog nooit zo kort geduurd als deze keer, maar daar maken we natuurlijk geen probleem van want we waren blij dat Thijn gisteren naar huis kon.
De bloedkweek was negatief, dus ze hebben niets kunnen vinden en Thijn was 72 uur koortsvrij. Daarom was er geen reden om nog langer met de antibioticakuur door te gaan.
Gisteren nog wel even een zakje trombo's gekregen en voordat we naar huis gingen nog even een nieuwe sonde ingebracht. Om de zes weken moet dit namelijk weer verwisseld worden. Thijn vindt dit geen fijne handeling, maar ja wat moet dat moet zegt hij dan en natuurlijk wel weer een mooie kraal er bij.
Om 19.15 uur waren we thuis en alles zag er weer spik en span uit in huis, dankzij oma die zelfs vaak nog een bloemetje er neer zet bij thuiskomst.

Thijn voelt zich verder goed. En daarom willen we ook weer proberen om de zwemlessen weer op te pakken.
Thijn is vorig jaar februari blijven steken in blokje 2 en vanaf volgende week gaat hij als de situatie het toe laat weer beginnen in blokje 2. In de praktijk zal  Thijn wel vaker niet dan wel komen maar dat geeft niet, hij vindt het zelf erg leuk en is helemaal niet bang in het water.

Volgende week woensdag volgt de mibg-scan. Het is ons niet helemaal duidelijk wanneer we hiervan de uitslag krijgen, maar hopelijk laat dit  niet te lang op zich wachten.

Lieve groet Ferdi en Jorita

1 opmerking:

  1. Hallo ouders van Thijn,

    Ik ben Nanja (ravijn),ik volg jullie regelmatig,en nu hoorde ik vorige week ,dat Thijn weer op zwemles komt bij mij ,ik had Thijn ook in bl.1.Hopelijk heb je er weer plezier in om te gaan zwemmen ,We gaan ervoor.
    Tot volgende week gr Nanja

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.