zondag 11 maart 2012

Even een time-out

De waterpokken zijn mooi ingedroogd, zijn niet meer besmettelijk en jeuken ook niet meer.
Met de antibiotica zijn ze vrijdag gestopt, ondanks dat de ontstekings waarden in het bloed eigenlijk nog niet genoeg gedaald zijn, maar langer doorgaan had geen zin. De bacterie die ze de eerste keer gevonden hadden is bij de laatste bloed kweken namelijk niet meer ontdekt. Als de bacterie toch van buitenaf is gekomen hebben ze nu lang genoeg de juiste antibiotica gegeven. 
Alleen heeft Thijn tegen de avond aan nog vaak wel verhoging, maar dit kon ook nog een reactie zijn van de waterpokken en de lage trombo's. Afgelopen woensdag waren de trombo's: jawel 1 en door de onderhuidse bloedinkjes die hij heeft kan dat ook ontstekings reacties geven waar de koorts dan weer vandaan komt.

Maar vanaf vrijdagavond heeft Thijn geen verhoging meer gehad, dus mocht Thijn vandaag naar huis.
De trein van ziekenhuis in, ziekenhuis uit, dendert maar voort en graag willen we op de eekteweg voor een poosje even uitstappen alvoor we weer verder gaan in Groningen voor de volgende chemokuur (maar aan de andere kant wil je ook wel graag weer gauw door met de volgende kuur, het is een beetje dubbel)

Dinsdag moet Thijn weer bloed prikken in Raalte, de bloed waardes zullen dan nog lang niet goed genoeg zijn, maar je kunt door regelmatig bloed te prikken wel een verwachtingslijn creëren van hoe lang het zal gaan duren, voordat je met de volgende kuur kunt beginnen.

Lieve groet Ferdi en Jorita 

3 opmerkingen:

 1. Hoop dat jullie samen fijne dagen thuis zullen hebben vóór de volgende kuur weer begint.

  Liefs, Emiel en Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hè fijn dat jullie weer samen thuis zijn
  lieve groet, de blommetjes van nr 4

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Thijn,
  Je zal wel blij zijn dat je weer thuis bent!
  Vandaag lekker vrij! Ga je van de week nog weer even naar school?

  groetjes julie aben

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.