dinsdag 27 maart 2012

Halverwege de kuur

Tot nog toe doorstaat Thijn deze kuur (net als de vorige twee kuren) goed en heeft hij praatjes voor tien. Ook met de zusters heeft hij het altijd erg gezellig en voor de zusters geldt het zelfde, want als je hun mag geloven hebben ze er 's morgens "ruzie" om wie er voor Thijn mag zorgen.

Wat betreft de misselijkheid gaat het super goed. Al krijgt hij uit voorzorg hier ook wel 2 soorten medicatie voor.
Het is alleen weer afwachten hoe het gaat als Thijn straks weer in zijn dip zit (week na de kuur). De vorige twee keren werd hij namelijk tijdens de aplasie opgenomen in het Deventer ziekenhuis i.v.m. een bacterie en erge lage bloedplaatjes. Maar we gaan nu van het positieve uit.

Het is op het moment erg warm in het ziekenhuis en graag zou je met dit weer liever buiten zijn, maar onze tijd komt nog wel dat we heerlijk kunnen genieten van het voorjaarszonnetje.
Thijn heeft vorige week wel heerlijk genoten van 'n verjaardagstaartje. Lotgenootje Maud was namelijk jarig en alle kinderen werden getrakteerd op een lekker taartje en even later kwam het tweede taartje er ook nog achteraan. Thijn wou toen wel een mooie tekening maken voor Maud maar het was alleen jammer dat hij deze zelf niet mocht geven, omdat hij aan zijn bed gekluisterd zit. De verpleging maakte voor één keer een uitzondering en Thijn mocht van zijn kamer af om de tekening in eigen persoon te overhandigen. Als dat geen echte liefde is....

De pot gel kunnen we wel weer voor een poosje in de kast zetten, want nu met deze derde kuur beginnen de haren toch wel weer uit te vallen.

Liefs Ferdi en Jorita

4 opmerkingen:

 1. Goedenmorgen daar!! Fijn dat het bij jullie goed gaat. De helft weer achter de rug, dus nu weer aftellen maar. Hopelijk blijft het zonnetje voor jullie speciaal ook na zondag schijnen, zodat jullie er ook nog van kunnen genieten.

  groetjes en knuffels

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Thijn,

  Superbikkel dat je bent! Wij vinden het heel fijn voor je dat het je niet misselijk bent! Doe je groetjes aan de zusters van mij.

  Groetjes Bas Kroes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Thijn en familie,

  Doe je best Thijn, we duimen voor je en hopen dat het meevalt met de bijwerkingen van de kuur.
  Er komen vast nog veel zonnige dagen en natuurlijk gaan ook jullie daar van genieten!!!

  Lieve groetjes van Frank, Herma, Marieke en Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve luitjes,

  Ja het is niet eerlijk zulk mooi weer en dan niet naar buiten kunnen.
  Fijn in ieder geval dat Thijn zich goed voelt en het met de zusters naar de zin heeft dat scheelt toch een stuk.
  Hou jullie taai!!!!!!

  Lieve groet van deze kant,
  Astrid

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.