donderdag 15 maart 2012

Op de boerderij

Thijn kan thuis weer heerlijk z'n eigen gang gaan.
Lekker rondlopen op de boerderij, met Sita onze hond spelen, op zijn trekkertje rond crossen, Ferdi helpen, gewoon lekker kind zijn.
Het weer speelt natuurlijk ook goed mee. Een andere mooie bijkomstigheid hiervan is dat we nu de tulpenbollen de grond uit zien komen, die de kinderen van de basisschool in het najaar hebben verkocht voor de stichting Dappere Thijn. We hadden gedacht dat we hiervan niets zouden mee krijgen omdat we eigenlijk in Philadelphia hoorden te zitten, maar het liep even anders....

Maar natuurlijk gaat Thijn nu als het even kan ook zoveel mogelijk naar school, daarnaast krijgt hij nu één á twee keer in de week een uur les van een onderwijs consulent van de OZL (Onderwijsondersteuning Zieke Leerlingen). Dit is wel erg prettig, want natuurlijk heeft hij overal wel wat achterstand mee. Maar als je nagaat hoeveel uur school hij het afgelopen jaar gemist heeft zijn we ontzettend trots op hem zoals hij het nu doet.

Iets anders waar Thijn zelf heel trots op is, zijn z'n haren. Zijn eerste pot gel heeft hij al gekregen en deze is nog net niet op. Maar hij staat 's morgens echt een poos voor de spiegel om z'n haren in model te brengen en als het goed weer is wil hij ook niet altijd meer z'n pet op.

Afgelopen dinsdag weer bloed geprikt in Raalte en zoals verwacht gaat het nog niet zo hard. De bloedplaatjes waren 7 en moeten dus weer 50 zijn om de volgende kuur van start te laten gaan. Volgende week dinsdag opnieuw bloed prikken in Raalte.


Groetjes Ferdi en Jorita

3 opmerkingen:

 1. Hallo lieve familie,goed te horen dat Thijn zich goed voelt.Het gaat allemaal langzaam met de bloedwaarden,maar wel in stijgende lijn.Houd moed met elkaar,we denken veel aan jullie.Geniet van de dagen dat jullie thuis zijn, ziekenhuizen zie je al te veel. groeten van ons Julian,Hans en Inet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve familie,

  Fijn om te horen dat Thijn (zoals het eigenlijk hoort) weer even helemaal kind kan zijn en lekker de dingen kan doen waar hij van geniet. We denken nog vaak aan jullie !!! Houd moed !!

  Ronald, Monique, Jorn en Silke Kogelman

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dus meer haar als mij inmiddels...... Super Thijn!!

  Fijn dat je zo lekker thuis kan genieten...

  Groet aan allen vanuit DZ!
  Peter

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.