vrijdag 23 maart 2012

Opname voor de derde N8 kuur

Doordat de bloedwaarden ineens zo omhoog waren gegaan kon Thijn donderdag al beginnen met de derde N8 kuur. Dit keer ging het herstel eigenlijk nog sneller dan na de eerste N8 kuur.
Het was 's morgens alleen niet zo leuk weggaan, omdat Laurie met koorts ziek op bed lag. Na eerst bij de huisarts langs te zijn geweest bleef Laurie bij Gemma, onze grote steun en toeverlaat.

Om 10.00 uur moesten we ons eerst melden op de poli. Daar hadden we eerst een afspraak met onze oncoloog. Doordat Thijn aardig gegroeid is en genoeg zwembandjes heeft, wordt er nu één portie sondevoeding eraf gehaald. Zelf is hij hier wel blij mee, want zo heeft hij alleen maar meer bewegingsvrijheid.
Hierna werd de vap aangeprikt en mochten we naar boven naar M2. Omdat Thijn eigenlijk nog steeds geïsoleerd verpleegd moet worden (door een bacterie die hij waarschijnlijk nog steeds bij zich draagt), moet hij in een kamertje (box noemen ze dat) apart slapen. Maar omdat er geen box vrij was, ligt hij nu toch op een tweepersoonskamer (in geval van nood kan alles!) sinds november.
Nu hij zich zo goed voelt is dat ook wel gezellig, samen met z'n kamergenootje een potje racen op de nintendo, gezellig kletsen.

Om 12.00 zijn ze begonnen met de kuur en als alles goed gaat is Thijn volgende week zondag met de kuur klaar. Het wordt weer een lange zit, maar we waren de afdeling nog niet op en het eerste kaartje lag al op ons te wachten. Was een erg leuk binnenkomertje.

Liefs Ferdi en Jorita

2 opmerkingen:

 1. Succes daar! Ik was weer even op jullie site!
  Groet Mariska Hofman Holten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Thijn en de rest,

  Even weer een berichtje uit Emmen. Heel veel succes met de kuur,en zet m op!
  We denken aan jullie.

  Liefs Fam. Perik

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.