woensdag 1 februari 2012

Traktatie

Het gaat redelijk goed met Thijn.
Vanaf dat Thijn terug is gekomen vanuit het ziekenhuis heeft hij ook nog geen pijnmedicatie thuis meer  gehad.

's Morgens om 9.00 uur komt de thuiszorg voor de antibiotica en dan gaat Thijn de tweede helft van de ochtend naar school en/of na de middag. Dit kan hij goed volhouden en hij heeft dan ook nog meer dan genoeg energie over om andere dingen te doen die hij leuk vindt, want van het weekend dacht ik dat ze er red bull in het zakje hadden gedaan i.p.v. antibiotica (hij bruisde van de energie).
Verder komen ze 's middags om 15.00 uur en 's avonds weer rond 21.00 uur. Meestal slaapt Thijn dan al en merkt hij  het niet eens als ze boven komen. Alleen de infuuspaal moet dan telkens van beneden naar boven en andersom gebracht worden.

Maandag heeft hij weer bloed geprikt in Raalte en 's middags kregen we de uitslag telefonisch vanuit Groningen te horen. De bloedwaarden stijgen, alleen de trombo's zijn nog veel te laag. Vrijdag opnieuw bloedprikken in Raalte.
Vanavond krijgt Thijn de laatste antibiotica en mag de lijn eruit.

Vorige week vrijdag heeft Thijn getrakteerd in de klas (nog voor zijn verjaardag).
Eigenlijk zou hij dat gelijk doen na de vakantie, maar omdat hij opgenomen werd moesten we het telkens uitstellen. Maar eindelijk was het dan zo ver; 's morgens vroeg hadden we de patatbakjes gevuld met pomtips chips (deze lijken precies op patat) en de witte spekkies ernaast diende als mayo, simpel maar toch leuk want sommige klasgenootjes dachten dat het echte patat was en begonnen al te blazen.
En toen trots met twee vriendjes naar de klas van Laurie en Jaron, die ook een bakkie patat kregen.

Groetjes van Ferdi en Jorita

1 opmerking:

  1. Lieve Thijn,

    Fijn dat je niet meer zoveel buikpijn hebt en dat je de pijnstillers niet meer hoeft in te nemen. Je hebt een tijdje niets van ons gehoord, maar we denken vrijwel elke dag aan je. Tom vond je patatbakjes hartstikke leuk en heeft er zelfs een paar mee naar huis genomen. Zaterdag wordt een spannende dag voor Tom en Stevie, dan gaan ze op voor zwemdiploma A. Als ze slagen krijgen ze een kadootje van ons. Tom wil graag een computerspelletje en Stevie een ponyrijles. Zie je het al voor je zo'n kleine meid van bijna zes jaar op een pony? Dat wordt wel een feestje. Als je het leuk vindt mag je best een keer bij Tom komen spelen, maar dat overleggen we dan wel een keertje met je moeder, als je het leuk vindt.
    Groetjes Paul, Mariët, Tom en Stevie van Diemen

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.