dinsdag 7 februari 2012

Geduld wordt nog even op de proef gesteld

Vandaag weer opnieuw bloed geprikt in Raalte. Zo hard als de trombo's vorige week stegen, zo langzaam gaat het nu. Maar ze gaan in ieder geval wel vooruit, namelijk van 25 naar 27.
Vrijdag weer opnieuw bloed prikken en hopen dat het dan weer een stuk hoger is. Als ze de kuur nu toch door laten gaan, maak je alleen maar  nog meer kapot en duurt het nog langer voordat het lichaam zich hersteld. En de kinderoncoloog zegt dat het echt nog wel even kan wachten, maar zelf wil je altijd zo snel mogelijk door.

Op het moment is Thijn nog steeds goed te pas, maar bij ieder klachtje wat Thijn aan geeft draaien al je gedachten weer op volle toeren. Van de week had hij wat last van z'n linker been, waar ook uitzaaiingen zitten en gelijk denk je dan, het zal toch niet............, maar waarschijnlijk is het gewoon spierpijn geweest van het sneeuw schuiven waar  hij druk mee is geweest. Heeft hij last van hoofdpijn, denk je van het zal toch niet ..........., maar hij is dan gewoon druk geweest met bepaalde activiteiten.
Bij Laurie en Jaron denk je van, hup dat gaat wel weer over, maar bij Thijn hou je altijd die angst van, het zal toch niet dat de tumoren weer aan het groeien zijn...............

Thijn z'n grootste verdriet is op het moment dat hij waarschijnlijk met carnaval in het ziekenhuis ligt.
Vorig jaar was dit ook al het geval en met name het foekepotten zal hij dan missen. In Groningen kennen ze dit niet en wordt er dus ook niets aan gedaan op de afdeling.
Ik denk dat Thijn de zusters toch maar van het fenomeen foekepotten op de hoogte moet brengen en dat Thijn maar even de rollen moet omdraaien en bij iedere zuster die bij hem binnen komt, hij het foekepotlied moet gaan zingen voor een snoepje.

Lieve groet van Ferdi en Jorita

5 opmerkingen:

 1. Hey Thijn,

  Hier weer even een berichtje van ons. We blijven met je meeleven en zijn supertrots op je. We hopen dat jij ook kunt genieten van het ijs en de sneeuw. En inderdaad leer jij de verpleegsters en artsen in Groningen maar wast foekepotten is, dat wordt vast ook best gezellig!!

  groetjes,
  Fam. Kroes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Familie Blom,

  Ik wens jullie heel veel sterkte toe!

  Groet, van zomaar iemand die via via hoort over Thijn.
  Mariska Hofman

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig dat de trombo’s wat stijgen, jullie geduld word echt op de proef gesteld zo. Maar fijn om te lezen dat Thijn zich toch goed voelt en zelfs al weer veel naar school kan gaan. Ik vond het leuk en ook knap van je dat je ondanks alles toch vorige week op de training was. Jullie zijn met zijn allen echte kanjers.

  Heel veel sterkte verder en hopelijk kan Thijn gauw weer verder met de volgende kuur.

  Groetjes,
  Rita en Familie Boksebeld

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Thijn, Jaron, Laurie, Jorita en Ferdi!
  Zet ‘m op! Wat heb ik een respect voor
  jullie! Grote klasse!
  Hartelijke groeten,
  Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje wat een pech hebben jullie.
  Hoe is het nu met Thijn, weten jullie al wat meer?
  Heel veel sterkte met elkaar en ik denk aan jullie.

  Veel liefs Brenda

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.