donderdag 16 februari 2012

Hopen op een goede uitslag

Afgelopen zondag is Thijn op de valreep nog even naar de ijsbaan geweest. Ook al heeft Thijn zelf niet op de schaatsen gestaan, zitten op een stoel en dan voortgeduwd worden door je grote zus is ook erg leuk!

Maandag en dinsdag nog twee maal naar school geweest en gisteren werden we om 10.30 uur op de poli van  het umcg verwacht. Hier werd de vap aangeprikt (weer via een andere ingang naar binnen) en hierna konden we door naar de nucleaire geneeskunde waar Thijn eerst een drankje kreeg wat de schildklier beschermd en 20 min later werd de radio-actieve vloeistof ingespoten voor de scan van de volgende dag.
Hierna gingen we terug naar de afdeling, want Thijn vond het toch wel een beter plan om gelijk opgenomen te worden en niet eerst weer naar huis toe en de volgende dag weer terug te komen voor de scan.

Aangekomen op de afdeling bleek er geen kamer te zijn voor ons door foute communicatie. En aangezien we niet op de afdeling rond mochten lopen, omdat Thijn nog steeds die bacterie bij zich draagt waren we genoodzaakt om naar beneden te gaan en daar rond te wandelen. We hebben het toen maar even gezellig gemaakt voor ons tweeën en hebben heerlijk beneden bij de fontein geluncht. Hier kregen we telefoon dat het nog wel even kon duren, maar drie kwartier later hadden we dan toch een kamer.

Om half drie heeft Thijn vanmiddag de mibg-scan en wordt het weer zenuwslopend wachten  op de uitslag. Gelukkig komt Yvonne bij ons voor wat afleiding.
Laurie en Jaron zijn erg bezig met de carnaval en dat moet natuurlijk ook, maar zelf staat je hoofd  er helemaal niet naar. Toch probeer je het allemaal zoveel mogelijk gewoon door te laten gaan, want  deze verschrikkelijke ziekte van Thijn is ook ongevraagt hun leven binnen gedrongen en ook zij lijden natuurlijk onder de spanning die thuis toch voelbaar is. Dus laten ze maar even lekker gek doen met carnaval.

Lieve groetjes Ferdi en Jorita.

5 opmerkingen:

 1. Beste Thijn en familie,

  Wat een spannende tijd voor jullie! Heel veel sterkte met wachten op de uitslag van de scan. En natuurlijk veel succes bij de volgende kuur! Wat is Thijn toch een enorme kanjer!

  Groeten van Hilde Kerssies (moeder van Jaap)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lieve allemaal
  Opnieuw een spannende tijd. Wij denken aan jullie!!!
  Heel veel sterkte samen.
  Lieve groet; de buurtjes Theo en Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Thijn en familie,het blijft allemaal zo spannend, nu weer wachten op de uitslag.We hopen echt met jullie dat het allemaal goed is.We blijven jullie volgen,ook als wij in Zwitserland zijn,we hebben met elkaar maar 1 doel,en dat is gezondheid voor onze moedige mannetjes! Groeten van ons allen, Julian,Hans en Inet(en Ruben en Michiel)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kaarsje branden lieve mensen ...
  We leven met jullie mee...en bidden voor jullie hele gezin en speciaal
  voor jullie zoon Thijn in het bijzonder. Wat Spannend zeg.....
  Pas goed op elkaar !
  Lieve gr Jo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We denken aan jullie,
  Hopelijk heeft de n8 kuur effect gehad en krijgen jullie snel een goede uitslag van de scan, zodat jullie weer verder kunnen met de volgende kuur.
  veel liefs de Rozemaatjes

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.