zaterdag 4 februari 2012

Antibiotica kuur is voorbij

We vonden het fijn dat de thuiszorg drie maal daags bij ons thuis kwam en dat Thijn zo doende niet langer in het ziekenhuis hoefde te blijven. Maar nu de antibiotica gestopt is, is het ook heerlijk dat de thuiszorg niet meer hoeft te komen en dat je nu de privacy weer iets meer terug krijgt.

Het eten naast de sondevoeding gaat ook steeds beter, het zijn nu haast halve maaltijden. We hebben de sondevoeding daarom ook wat  minder gemaakt. Dit is eigenlijk voor het eerst dat we dit doen sinds dat Thijn een sonde heeft.
De laatste tijd gaat het slapen ook beter, dit is een hele periode anders geweest. Waarschijnlijk heeft hij onbewust in zijn slaap veel moeten verwerken van wat hij op de intensive care allemaal heeft meegemaakt, volgens de arts. Maar gelukkig is dit nu verleden tijd.
De hele week is Thijn net als zijn klasgenootjes twee maal per dag  (maar dan enkele uurtjes) naar school geweest. Dit ging erg goed, en zelfs met de gym heeft hij vrolijk mee gedaan. Eerst naar de sporthal toe lopen, dan een uurtje gymen en toen weer terug lopen. Super!!

Vrijdag opnieuw bloedgeprikt, de trombo's stijgen wel maar de waarde is nog niet hoog genoeg. Thijn zit nu op de helft (25).
Dinsdag weer opnieuw bloed prikken, gelukkig kan dit weer in Raalte. Omdat Thijn zich zo goed voelt, hoeft de kinderarts hem in Deventer niet te zien.

Lieve groet Ferdi en Jorita

2 opmerkingen:

 1. Heey lieve Familie,

  Wat goed dat Thijn zelf al weer een halve maaltijd eet. Knap van jou hoor Thijn....je bent écht heel dapper. Weer 2x naar school op 'n dag, lekker gymen. Zo uniek en goed dat je dat allemaal al weer kan.
  Elke dag moet je plukken, dat geldt voor ieder mens. Maak er iets moois van. help elkaar en pas goed op elkaar . SAMEN MOET IETS MOOIS VAN MAKEN! Tot woensdag. Lieve gr. van ons allemaal hierow. Van Jo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Thijn en familie,

  Wat fijn om te lezen dat het eten weer wat beter gaat en ook het slapen. Geniet van deze momenten en wordt er maar weer lekker sterk van !!!
  Veel succes dinsdag en hopen dat de trombo's gestegen zijn.
  We denken aan jullie.

  groetjes van Frank,Herma, Marieke en Sanne.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.