zaterdag 1 september 2012

Vakantie

Van de week hebben we vakantie gevierd op de camping: "De Molenhof" in Reutum. Van een hele lieve familie hebben we gebruik mogen maken van hun caravan en dit was echt super de luxe voor ons. Wat zijn er toch ontzettend veel goede en lieve mensen op deze wereld die een ander een warm hart toe dragen.
Thijn heeft ook echt genoten en gelukkig voelde hij zich aardig goed op wat kleine pijnklachten na. 's Nachts ging het soms wat minder en hebben we om de beurt bij hem geslapen, en dan 's morgens maar wat langer in bed blijven liggen want het is toch vakantie. We hebben veel gezwommen en de omgeving verkend. Ook wouden we een bezoekje brengen aan de galerie in Ootmarsum van Maureen Knobben, helaas was ze er die dag niet. Maureen heeft een heel mooi schilderij geschildert die in december geveild is tijdens de gala avond voor de stichting en dit heeft toen heel veel geld opgebracht.
Er stond ook een fietsje bij de caravan, en Thijn fietste regelmatig de hele camping over. Fietsen gaat ook wat beter dan lopen
Gisteren moesten we weer bloed prikken. Dit keer hadden we dat in Almelo in het ziekenhuis gedaan, omdat dit voor ons het dichtste bij was vanaf de camping. Maar achteraf gezien had ik nog beter naar Deventer kunnen rijden, want al gauw was ik totaal de weg kwijt en heb er bijna 4 keer zo lang over gedaan. Gelukkig de terugweg wel ineen keer goed gereden.
Zo gauw het bloedbeeld bekend was in Almelo werd het naar Deventer en Groningen gefaxt. En we waren nog maar net weer op de camping toen de kinderarts in Deventer al belde dat de kuur aankomende maandag door kon gaan. De bloedplaatjes waren 47 maar ze verwachten dat het maandag wel gestegen is tot 50.

Lieve groet Ferdi en Jorita

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter.