maandag 10 september 2012

De vijfde kuur is weer ten einde

Toen we woensdag in het ziekenhuis in Deventer aankwamen waren ze net aan de achterkant van het ziekenhuis gras aan het inkuilen. Dit vond Thijn wel leuk en vanuit zijn bed kon hij dit mooi in de gaten houden.
Ook de andere twee dagen verliepen goed en tegen 12.30 uur waren we meestal weer thuis.
's Middags ging hij gewoon iedere keer naar school, maar aan het einde van de week was hij echt uitgeteld. Zondag heeft Thijn uitgeslapen tot 9.45 uur en dat is wel een unicum voor hem, 's middags toch weer niet zo lekker en heeft flink moeten overgeven.

Nu hij zich de laatste periode weer wat beter voelt en minder pijn heeft verwachten we ook dat hij zelf weer wat meer kan doen. Maar dat brengt je soms in een lastig pakket als hij zegt dat het niet lukt.
Kan hij het echt niet, moet hij weer leren om toch weer dingen zelf te doen of maakt hij er toch soms wat "misbruik van". Het geeft je ook een dubbel gevoel als je boos op hem bent want dat wil je eigenlijk helemaal niet in deze situatie, maar zoals bij alle kinderen is dit soms wel eens nodig.

Thijn begint nu ook met fysiotherapie om het lopen te verbeteren. Dit gebeurt bij een kinderfysio in Raalte.
Volgende week donderdag moet hij hier voor het eerst naar toe.

Even een berichtje van huishoudelijke aard: Mijn (Jorita) mobiel is per ongeluk in de wasmachine terecht gekomen en nu ben ik alle telefoonnummers kwijt (dom, dom). En aangezien toch veel mensen deze blog lezen wil ik vragen  of degene (familie, collega's, vrienden, buren, mensen van het umcg, school) die denken dat het handig is dat ik je nummer heb of weet dat ik je nummer altijd heb gehad dit even aan mij door wil mailen: joritablom@gmail.com

Liefs Ferdi en Jorita

1 opmerking:

  1. Hey Bikkel,

    Wat fijn dat deze kuur er ook weer opzit. En nu lekker zoals iedereen naar school. Hopelijk geniet ook daar weer van!!

    groetjes.
    Teun, Corine, Thijs en Bas

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.