donderdag 5 januari 2012

Thijn voelt zich goed

Thijn is maandagmiddag dus begonnen met de chemo-kuren. Hij kreeg er eerst een zakje aan hangen dat er met één uur door was en daarna kon hij een poos van de kamer af want de volgende chemo kwam er pas rond 21.00 uur aan te hangen en deze chemo-caspertjes (topotecan) blijven er tot en met volgende week maandag 24 uur per dag aan hangen. Dit is dus een erg lange zit voor Thijn want dan zit hij aan het bed gekluisterd, maar hij is natuurlijk al wel het een en ander gewend. Hierna heeft hij nog 2 dagen kuren van maar 1 uur per dag.

Thijn z'n haartjes beginnen nu ook weer een beetje terug te komen, want het is ook zo'n beetje 8 weken geleden dat de zware kuur is afgelopen. Maar ja nu dus toch weer een nieuwe kuur dus ook deze kleine haartjes zullen weer verdwijnen.

Thijn is verder erg goed te pas en heeft vaak praatjes voor tien met de zusters. Thijn ligt nu op een kamertje alleen, dat is soms wel erg prettig maar soms ook wel een beetje saai en eenzaam, maar daar had hij iets op bedacht.
Hij had op zijn verjaardag een kauwgomballen automaatje gekregen en deze had hij meegenomen naar het ziekenhuis. Nu had hij een briefje op de deur met daarop de tekst geschreven: Wie wil er uit mijn kauwgomballen automaat 'n gratis kauwgombal? Kom maar binnen! Groetjes van Thijn.
En hierdoor hebben we continu mensen bij ons over de vloer die even binnenkomen voor een kauwgombal. Erg gezellig allemaal! (maar na twee dagen hebben we het briefje er toch maar weer afgehaald)
De cliniclowns komen altijd één keer in de week langs en ook zij wouden wel een kauwgombal van Thijn en dat wordt dan altijd dolle pret. Al met al proberen we de dagen zo goed mogelijk door te komen.

Groetjes van Ferdi en Jorita.

4 opmerkingen:

 1. lieve fam blom
  even weer een berichtje van onze kant
  wat een kanjer ben je toch thijn!!!!!!!!!
  al die kuren je slaat je er goed door, je houdt je grappen en grollen
  ik zag op een van de foto s volgens mij zuster pinokkio
  hou je haar ook nog voor de gek?
  als het te lang duurt komen we zeker weer die kant op
  hou je goed en pas goed op elkaar
  we zijn in gedachten bij jullie
  een dikke knuffel van sven

  groetjes van de wolthaartjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi fam Blom
  Ik heb net weer even jullie verhaal gelezen en las dat Thijn zich aardig goed voelt. Wat heeft Thijn toch altijd goeie ideen ik bedoel van dat kauwgomballenautomaat wat is het toch een kanjer. Hou de moed er in, wij denken aan jullie.

  Groetjes Wilco, Odet, Lieke en Niels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja lieve mensen,

  Thijn heet niet voor niks even "DAPPERE THIJN"
  Bovendien Thijn ben je nu al 7 , dus niet zo klein meer. Maar je gedraagt je als een grote jongen.., wat goed van je mensen altijd naar je kamertje te lokken alleen is ook maar alleen en een kauwgumballetje gaat er altijd wel in niettan...Wat fijn dat jij je aardig goed voelt lieverd . En die cliniclowns das altijd lachen , maar jij ben took wel een beetje een clown , door de mensen voor een kauwgomballetje naar je kamer te lokken . Wat doe je dan vertel jij ze een mop of doe je een truckje net als die clowns? Nou kanjer, ga der voor en doe papa en mama en Lauri en Jaron de groetjes....
  Ik hoop ondanks alles dat jullie het samen ook nog een beetje veel gezellig hebben daarow!
  lieve groet en knuffeltjes van mij Jo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Thijn,

  We vonden het heel fijn om vanmiddag even bij je zijn en te zien dat je het weer zo knap doet en dat je nog steeds die grapjas bent. We hopen dat je het een beetje gezellig vindt met "Bassie".

  groetjes,
  De Kroesjes

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.