maandag 16 januari 2012

Met koorts opgenomen in Deventer ziekenhuis

Een paar zakjes bloed doet wonderen, want zondag had ik weer een totaal andere Thijn in huis dan zaterdag. Hij was weer duidelijk aanwezig en zat weer vol grapjes.
We zijn toen nog even naar Jan Besten geweest, want daar kwam een groot bord in de tuin te staan want de stichting Dappere Thijn is namelijk benoemd tot Sükkewottel van het jaar. Voor degene die niet uit Haarle komen: Ieder jaar met carnaval wordt er iemand of een groep die veel heeft betekent voor het dorp Haarle benoemd tot Sükkewottel van het jaar door de Haarlese Prins Carnaval. We zijn er dan ook bijzonder trots op dat dit jaar de stichting is uitgekozen, want ze hebben het echt verdient.

Maandagochtend kwam Thijn met hoge koorts uit bed. Hij zit nu natuurlijk ook in zijn dip (aplasie), wat meestal een week na de kuur optreedt. Na inname van een paracetamol zakte de koorts wel weer maar toen deze was uitgewerkt steeg ook de temperatuur weer.
Na overleg met Groningen moest Thijn gelijk door naar Deventer.

Hier werd eerst bloed afgenomen voor een bloedbeeld en er werd wat op kweek gezet. Wel zijn ze gelijk begonnen met een breed scala aan anti-biotica, omdat ze de uitslag van de kweek pas overmorgen zullen hebben.
Thijn ligt nu ook aan de monitor omdat de hartslag zo hoog is door de koorts.
Het is de eerste keer dat ik hier in Deventer bij Thijn slaap. In het begintraject is Thijn ook een keer 3 nachtjes opgenomen geweest in Deventer, maar toen mochten we er niet bij slapen omdat Thijn toen net de mibg-therapie had gehad en nog wat straling uitstraalde.

Lieve groet Ferdi en Jorita

2 opmerkingen:

 1. Dag lieverds,
  Vanmorgen vertelden Laurie en Jaron over de opname. Dat is zeker een tegenvaller. En dat terwijl hij de vorige dag nog zo kwiek was. We vertrouwen er maar op dat hij in goede handen is in het Deventer ziekenhuis. Wel fijn om wat dichter bij te zijn.
  Lieve groet van de familie Besten aan de eekte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lieve fam
  wat een tegenvaller weer.
  maar in deventer is thijn ook vast in goede handen
  blijf moed houden met elkaar
  en thijn je krijgt een dikke knuffel van sven
  we komen gauw weer een keer langs als je je beter voelt

  liefs van sven en de rest van de wolthaartjes

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.