dinsdag 10 januari 2012

De kuur loopt alweer ten einde

Gisterenavond om 22.00 uur was de 24-uurs chemo eraf. Maar natuurlijk sliep Thijn op dat moment en kon hij alleen in zijn dromen de kamer verlaten.
Vandaag en morgen krijgt Thijn nog maar één maal daags 1 uur een chemo en mag hij de rest van de dag de kamer echt af.
Heerlijk vindt hij dat en is er echt aan toe, al heb je hem de hele week er niet over horen mopperen.

De één-uurs chemo die hij  krijgt geven veel bijwerkingen. Eén er van is bloeddruk verlaging, vandaar dat ze vier maal in dat uur de bloeddruk gaan controleren. En voor de rest hoop ik dat Thijn er niet te veel last van gaat krijgen.
Want hij voelt zich op dit moment erg goed, zo goed zelfs dat je wel eens denkt "doet de kuur wel eens wat". Maar ja dat zegt natuurlijk niet alles, want die ervaring hebben we wel met de vorige kuur waar Thijn zo ziek van is geworden en dat terwijl het niets heeft gedaan met de tumoren.

Vandaag krijgt hij nog even weer een bloedtransfusie. De waardes waren net op het randje, maar omdat hij waarschijnlijk morgen naar huis gaat, heb je kans dat hij anders achter in de week in Deventer nog weer een transfusie moet. Dus dan maar liever tijdens de opname hier.

Thijn had nog wel geluk met school in het ziekenhuis, want hij hoefde pas vandaag weer te beginnen, terwijl laurie en Jaron afgelopen donderdag al weer naar school moesten. Hij vond dat wel cool dat hij langer vakantie had.

Liefs Ferdi en Jorita

2 opmerkingen:

 1. We denken veel aan jullie en aan Thijn.We steken vaak een kaarsje aan en hopen dat deze kuur aanslaat..
  Houd moed!

  veel liefs Liane en Rob

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi

  Iedereen weer lekker thuis!!Wat een spannende tijd voor jullie, onmenselijk!!Met z'n allen hopen we met jullie mee op een goed uitslag.
  dikke kus voor jullie

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.