woensdag 1 januari 2014

9 jaar geleden

De kerstdagen hadden we goed volgepland zodat de lege plek niet zó nadrukkelijk aanwezig was. Eerste kerstdag naar familie toe en tweede kerstdag kwam er familie bij ons thuis. Vooraf hadden we lootjes getrokken zodat het 'smiddags bij ons een gezellige boel werd. Ieder gezin had ook een mooie kerstbal gekregen met een fotootje van Thijn er in. In totaal had ik dus 8 kerstballen nodig en dat kwam goed uit want je kon ze ook maar per 4 bestellen. Toen ze met de post binnen kwamen heb ik ze gelijk ingepakt en apart weggelegd.
En nu ieder gezin er één heeft hou ik één kerstbal over, hoe kan dat nou..... het is één groot raadsel. En ik hou het er maar op dat Thijn er ook zo graag eentje bij zijn graf wilde hebben, dus nummer negen ligt nu bij Thijn. Ik hoop dat je er van geniet lief ventje!!

Rondom de feestdagen hebben we vele lieve attenties, kaartjes en berichtjes gehad en dan valt er ook ineens een kaartje in de bus gericht aan Thijn met zo'n lieve tekst er in....
Iedereen ontzettend bedankt!!

9 Jaar geleden, één van de mooiste dagen van mijn leven, jou geboorte Thijn!!!
Een fantastisch mooi moment en dat op nieuwjaarsdag (een mooiere start van het nieuwe jaar konden we ons niet wensen), ons derde kindje en ons tweede zoontje, voor altijd 3 prachtige kinderen die we zouden zien groot worden.
Het mooie aan de geboorte is ook het besef dat je je kindje dat je op de wereld hebt gezet, voor altijd bij je hebt, dat je ze mag groot brengen tot volwassen mensen, tot je jammer genoeg hebt moeten beseffen dat dit niet altijd zo is, dat ieder leventje zijn eigen leventje leidt, we hebben niet alles in handen. Er wordt niet gevraagd of we verder kunnen leven zonder Thijn...
Oudejaarsavond waren we met vrienden bij elkaar en om 24.00 uur hebben we met de kameraden witte heliumduiven de lucht ingelaten speciaal voor Thijn en natuurlijk veel vuurwerk afgestoken. We hopen dat Thijn er ontzettend van heeft genoten en dat het een mooi vuurwerkspektakel was daar boven in de lucht.
Zelf was het enorm lastig, normaal werd je ook gefeliciteerd met de verjaardag van Thijn.... en hoezo een fijn nieuwjaar.... tuurlijk iedereen heeft het beste met je voor en wilt ook graag dat je een beter jaar tegemoet gaat maar zelf zie je het toch anders, je wilt je jochie er gewoon bij hebben.
De strijd is soms zo moeilijk, het gevecht om te moeten aanvaarden.... De stemmetjes in je hoofd om door te gaan, te genieten van het leven, de draad weer op te pikken, genieten van je andere kinderen enz.... Toch proberen we dat zo goed mogelijk te doen omdat je weet dat Thijn dit ook gewild zou hebben en daarom hebben we wel gewoon vuurwerk afgestoken, ballonnen en slingers opgehangen en cupcake's (door Laurie gebakken) gegeten op 1 januari.
's Middags hebben we één mooie mega grote heliumballon met drie hartjes bij zijn grafje gehangen en daar een mooie wenspijl de lucht ingeschoten en natuurlijk kregen we ook visite. Het was een dubbele dag met een lach en een traan, veel mooie herinneringen van Thijn opgehaald en ook veel foto's en filmmateriaal terug gekeken.

Liefs van ons allemaal
Thijn was de eerst geborene in de gemeente Hellendoorn van 2005!

1 opmerking:

  1. En dan is het 1 januari.......jullie kanjer zou 9 jaar zijn geworden. Wat een moeilijke dag en kon Thijn dit nog maar meemaken.... Zoals je zelf al schrijft, je moet door ook voor je andere kinderen en Thijn zou dit ook gewild hebben, maar het is zo zwaar. Toch ook fijn dat er bezoek kwam, Laurie cupcake's had gebakken, en het huis versierd. Een dubbele en moeilijke dag, beste familie Blom heel veel sterkte toegewenst.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.