dinsdag 25 december 2012

Fijne feestdagen!

Al zal de feestdagen dit jaar voor ons een dubbel gevoel geven, toch proberen we er zo goed mogelijk samen wat van te maken.

Langs deze weg willen we ook iedereen hele fijne feestdagen toe wensen met veel warmte en gezelligheid.
Geniet met elkaar van de mooie momenten.
En voor het nieuwe jaar wensen wij iedereen heel veel gezondheid, liefde en geluk!!

Aangezien Thijn het niet altijd meer even leuk vindt om bezoek te krijgen willen we vragen om vooraf altijd even een belletje te doen, zodat we dat eerst met Thijn zelf kunnen overleggen.

Liefs van Thijn, Jaron, Laurie, Ferdi en Jorita
7 opmerkingen:

 1. lieve mensen, thijn in stilte gevolgd, maar nu wil ik kwijt dat ik ongelooflijk trots op jullie ben,de vechtlust frustratie en hoop...ik wens jullie op deze eerste kerstdag alleen maar liefde sterkte met wat komen gaat,dat kaarsje...dat kaarsje brand vanavond voor jullie!

  jose

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieverds, we wensen jullie nog een beetje tijd met elkaar!!!
  Een kleine TIP. toen wij thuis waren met ons meisje*, hadden vrienden een telefoonnummer van zichzelf op onze deur geplakt voor een bezoekje aan Debora*.Onze vrienden overlegden dan 1 keer.p.4 dagen met ons, zo kregen wij meer rust.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk hebben jullie ondanks deze moeilijke tijd toch kunnen genieten van de kerstdagen. Ook ik hoop dat jullie nog een beetje tijd met elkaar kunnen doorbrengen. Geniet van de mooie en bijzondere momenten, dat jullie daar later fijne herinneringen aan mogen overhouden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 1e kerstdag zei mijn nichtje van 7 dat ik (43 jr) eerder zou sterven dan haar.....Mijn gedachten waren meteen bij Thijn dus ik gaf niet zo snel antwoord. Haar moeder/mijn zusje zei dat het meestal wel zo is, maar......dat kinderen door een ongeluk of ernstige ziekte al eerder komen te overlijden. Daar moest de kleine dame wel even over nadenken.

   Verwijderen
 4. Lieve familie,

  Ik heb vaak even gekeken hoe het met jullie Thijn ging. Ik weet nog dat de kinderen bij ons op school druk bezig waren met allerlei activiteiten om maar geld in te kunnen zamelen, mijn zoontje deed hier ook trots aan mee, want zei hij, een kind mag niet ziek zijn, hij MOET gewoon beter worden! En nu deze vreselijke berichten... Wat een dubbele gevoelens, zo blij en dankbaar dat ik met mijn kinderen ben, zo oneerlijk en machteloos voor jullie om een ziek kindje te hebben, de wetenschap dat hij ook niet beter gaat worden, hoe machteloos kun je je als ouders voelen...! Onze gedachten zijn bij jullie. Ik hoop oprecht dat jullie kunnen genieten van de mooie momenten samen en dat Thijn, ondanks zijn pijn, toch ook nog kan genieten, dit is voor een kind toch ook niet te begrijpen.. Heel veel kracht en sterkte toegewenst en ook hier zullen de kaarsjes blijven branden!

  Martina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste Thijn en familie,
  Al een hele tijd geen reactie meer gegeven maar zo aan t eind van het jaar wil ik dit wel den.
  Thijn je bent een echte kanjer, een bikkel, een voorbeeld in hoe je moet vechten en doorgaan. Zo mooi dat je toch je verjaardag zo gevierd al hebt op school en thuis. Super het uitdelen van die bandjes.
  Beste ouders, wat een wetenschap om het nieuwe jaar med in te gaan. Geniet van alle momenten samen, leg veel vast op video of foto. Maar de momenten zullen vast ook op jullie netvlies worden gebrand. En ook naast leuke dingen doen, gaan de gewone zaken door en de ziekenhuisbezosken. Ik wil jullie alle sterkte wensen om elke dag door te kunnen, en daar waar het zelf niet lukt op elkaar te kunnen leunen of de lieve mensen om jullie heen.
  Ik brand hier een kaarsje voor jullie Thijn!
  Groet Wil, een meelezen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Thijn
  Gefeliciteerd met je verjaardag ik hoop dat je veel mooie cadeau heb gekregen
  olga

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.