maandag 6 augustus 2012

Weekje kuren zit er op

De laatste dagen in Deventer verliepen ook goed en vlot. Thijn had vanaf zijn kamer op de kinderafdeling zicht op de kamer waar oma lag in het ziekenhuis. Ze konden gewoon zwaaien naar elkaar, dat was erg bijzonder en helemaal toen de verpleging oma even naar Thijn bracht. Dat was een erg mooi moment voor beiden. Na twee uur zaten alle chemo's er iedere dag in en de laatste dag moest dan alleen de vapnaald er ook uitgehaald worden en ....laten nu de chemocaspertjes hun werk maar weer doen!

I.v.m. de steeds terug komende pijn in zijn linkerbovenbeen/knie hebben de kinderarts en de oncoloog in Groningen toch weer contact met elkaar gehad. Er is nu besloten om de plekjes toch te bestralen om de pijn hiermee weg te nemen. Hier wordt samen met de radiotherapeut een plan voor opgesteld. Er wordt nog een keer goed naar de foto's en scans gekeken om te bepalen welk gebied ze gaan bestralen. Knie of bekken of beiden en dan ws ook de tumor in het rechter bekken wat sinds de laatste kuur niet kleiner is geworden en wat toch nog bestraald moest worden.
Hopelijk dat we hier zo snel mogelijk bericht van krijgen wanneer, hoe vaak en waar dit plaats gaat vinden.

Thijn is nu supergoed te pas dus vandaar dat we besloten hadden om van het weekend maar 'n dagje uit te gaan.
En het uitje ging naar Plopsa Indoor Coevorden. En aangezien Thijn nog steeds helemaal gek is van Kabouter Plop en Piet Piraat was het een erg geslaagde dag en ook de andere kinderen hebben erg genoten. Pluk de dag / carpe diem!!

Liefs Ferdi en Jorita


2 opmerkingen:

 1. wat grappig dat je zo naar je oma kon zwaaien in het ziekenhuis!
  Ik zal ook voor je duimen dat de chemo goed zijn werk doet.
  Doe je de groetjes aan Sita?

  Groetjes; julie Aben

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thijn,

  Wat fijn om te lezen dat het goed met je gaat! En dat je je goed voelt! Ik hoop dat je lekker kunt gaan genieten van je vakantie!

  Ik zie op de foto's dat je haar ook weer goed groeit! Hoe gaat het met je pot gel?

  Doe je de groetjes aan je papa en mama, Laurie en Jaron?

  Groetjes juf Jannemiek

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.