dinsdag 21 augustus 2012

Update uit het zonnig Haarle


Vorige week dinsdag bloedbeeld geprikt en het hb was net niet laag genoeg voor een transfusie, mede ook omdat Thijn hier geen last van had (geen moeheid en niet wit zien).
Vrijdag hebben we opnieuw bloed geprikt omdat ze verwachten dat het nog wel lager zou worden en Thijn anders in het weekend er wél last van zou krijgen. Dit keer ging het supersnel in Raalte. Bij Thijn nemen ze namelijk altijd buisjes bloed af d.m.v. een vingerprik omdat hij het via een naald in de arm erg naar vindt. Dit keer gingen ze met twee personen tegelijk prikken, de één in de ene vinger aan de ene kant en de andere aan de andere kant in een andere vinger. In 'n mum van tijd waren er 3 buisjes gevuld en konden we wachten op de uitslag.
En bingo!! Thijn moest wel weer een bloedtransfusie krijgen. Zaterdag om 9.15 uur waren we in het Deventer ziekenhuis en 15.15 uur waren we weer thuis.

Verder gaat het na omstandigheden redelijk goed met Thijn! De laatste dagen/nachten wel veel last gehad van de warmte, maar ondanks die hitte toch gisteren de hele middag op de trekker gezeten om ronde balen te maken en op te halen!

1jxvs-100

Tegenwoordig moet Thijn echt zijn haren weer kammen 's morgens want het blijft maar groeien en daar hoort dan natuurlijk geen pet meer bij. De deksel van de dekenkist waar Thijn zijn petten in heeft liggen zit tegenwoordig altijd dicht. Hij heeft er in de loop van de tijd ook heel wat verzameld. De eerste hebben we zelf gekocht en de rest allemaal gekregen! De kist zit nu ook goed vol want in anderhalf jaar tijd heeft hij er 33 bij elkaar gespaard!

Groetjes Ferdi en Jorita

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter.