zondag 29 juli 2012

Magnetiseur

Vanaf woensdag begon de pijn in zijn linkerbeen zo ineens weer erg heftig te worden en zaten we weer op de maximale pijnmedicatie.
Donderdagavond is Thijn weer bij een magnetiseur geweest voor de pijn.
Magnetiseren:
Magnetiseren is het geven van energie, waarbij het opruimen van blokkades en traumatische ervaringen centraal staan. Hierbij herstelt de magnetiseur de balans tussen lichaam, geest en ziel.
Door deze behandeling wordt de energie toevoer naar het lichaam hersteld, door middel van het opladen van de chakra’s (energiecentra in het lichaam) en de aura (het energieveld om het lichaam heen).
Thijn heeft hier wel wat baat bij gehad. De dag er na leek de pijn juist heftiger te worden en vanaf toen ging het weer langzaam iets beter en zijn we weer begonnen om de tramadol weer langzaam af te bouwen. Hij krijgt nog wel standaard 4 keer daags paracetamol.

Vrijdag weer voor controle naar de kinderarts in Deventer geweest en voor die tijd even bloed prikken. Terwijl we dit niet verwacht hadden had Thijn toch een veel te laag hb en kreeg Thijn een bloed transfusie. Zo ben je onverwachts weer een hele dag in het ziekenhuis van 's morgens 10.30 uur tot 's avonds 18.00 uur. En met dat warme weer wordt je daar wel gaar van, ook Thijn had het helemaal gehad. En daarbij dan nog de pijn in zijn been, hier werd hij niet echt vrolijk van. En als je kind zo veel pijn heeft, wordt je er zelf ook niet vrolijker op. Vooral als je anderen zo ziet genieten van het mooie weer wordt je wel eens verdrietig waarom dit alles Thijn moet overkomen. Maar we weten dat de pijn in zijn been vaak enkele dagen erg heftig is, en dat het dan ook weer langzaam afzakt.

Vandaag opnieuw bloed geprikt en hoewel de bloedwaarden nog niet helemaal goed genoeg zijn, hebben ze besloten om de kuur toch door te laten gaan.
Morgen beginnen we dan met de eerste dag weer in Groningen en daarna 4 dagen poliklinische opname's in Deventer.

Liefs Ferdi en Jorita

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter.