woensdag 25 juli 2012

Houtdorp

Na het bericht wat we afgelopen donderdag te horen hebben gekregen, hebben we een supergoed weekend gehad. Ook de kinderen zijn er de afgelopen tijd onbewust toch wel druk mee geweest en ook zij hebben de nodige spanningen wel gevoeld. Dit komt nu pas tot uiting, nu we te horen hebben gekregen dat de kuren wel hun werk hebben gedaan, tot zekere hoogte.

De afgelopen weken is Thijn ook bij vele mensen in gedachten geweest. Zo heeft hij 'n heel mooi troostkussen gedregen, www.regenboogkussens.nl en een troostdoosje is in de maak, www.geefjijhetdoor.nl. Beiden van mensen die zelf 'n kindje/kleinkind hebben verloren. Dit vind ik zo bijzonder, dat je zelf nog zo vol zit met verdriet, toch aan anderen denkt. Ook heeft Thijn 'n heel mooi zelfgemaakt wensblokje gekregen en een troostdeken, www.jopies-dromenquilt.nl.
Groep 8 van de basisschool heeft als afscheid van de school een mooi boekwerk gemaakt voor Thijn. Super allemaal!

Deze week is er houtdorp bij ons in het dorp. Thijn had ik ook opgegeven en gelukkig kon hij dit jaar wel weer mee doen.
Het weer speelt natuurlijk ook ontzettend goed mee en hij kan zich helemaal uitleven met de andere kinderen in het bos. Het thema is dit jaar de olympische spelen en Thijn z'n groep maakt een tennisbaan met een tribune!
                                                                               Maandag is Thijn de hele dag op houtdorp geweest, hij was nadien wel moe maar heeft het ontzettend leuk gehad. Dinsdag eerst bloedprikken en daarna door naar houtdorp, ditmaal wel iets eerder opgehaald i.v.m. pijnklachtjes en moeheid. Maar dat kan natuurlijk ook niet anders na twee van die drukke dagen.
Ook vandaag (woensdag) gaat hij weer vrolijk naar houtdorp, want hij wil er niets van missen en ik hoor het wel als hij het niet vol kan houden.

Groetjes Ferdi en Jorita

1 opmerking:

  1. fantastisch om te lezen! Echt allemaal even heerlijk genieten!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.