woensdag 2 april 2014

Spin for life

Zondag 23 maart meegedaan met Spin for Life in Vlaardingen waarvan de opbrengst volledig naar Villa Joep gaat.

Om 10.00 uur zijn we richting Vlaardingen vertrokken Ida, Daimy, Laurie, Floortje en ik (Jorita). Voor onderweg broodjes meegenomen want het was toch nog wel twee uur rijden. Om 13.00 uur kwamen we aan en het eerste uur van 14.00 uur tot 15.00 uur gingen Laurie en Daimy fietsen en daarna Ida en ik. Het laatste kwartier nam Floortje, Thijn zijn lieve vriendinnetje de fiets over van Ida en heeft samen met mij een kwartier gefietst, echt super allemaal!!
Met ons allen hadden we een mooi shirt aan met op de achterkant de luchtballon van make a wish waarmee we met ons gezin een fantastische vaart hadden gemaakt in oktober 2011.
Het was een geweldige dag met maar liefst 200 spinning fietsen die 8 uur lang bezet waren en op het einde werd het bedrag bekend gemaakt wat er is opgehaald: €110.233,00 Wat een topprestatie.... wat een saamhorigheid..... echt SUPER!!


Jammer genoeg hebben we José niet zien fietsen want ook zij fietste mee voor alle dappere kinderen die nog aan het vechten zijn tegen die ongelooflijke rot ziekte, voor alle kinderen die genezen zijn en waarbij die sluipmoordenaar hopelijk nooit meer in beeld komt en voor alle kinderen die schitteren aan de hemel. Trots dat onze dappere kanjer Thijn ook bij haar op het shirt pronkte en haar geholpen heeft om een uur lang keihard te fietsen met maar één doel: neuroblastoom moet de wereld uit.


Tegen 17.00 uur weer richting huis en op de terugweg even aangelegd om te eten, we hebben er maar een gezellig dagje uit van gemaakt.

Vorig jaar wist ik al dat ik graag met dit grote evenement mee wilde doen, maar wist toen nog niet dat ook life style raalte mee zou doen met dit evenement, want alle sportscholen die aangesloten zijn bij ves kunnen hier aan mee doen.
Toen ik eenmaal hoorde dat Raalte ook mee deed, natuurlijk ook hier opgegeven samen met Ferdi en Jaron en wat was dat bijzonder. Zoveel bekende mensen die allemaal mee fietsten voor Villa Joep, een hele groep van Sallands Mooiste, een groep van onze eigen club van de volleybal, vele individuele mensen die we kennen en ook nog een klasgenootje van Thijn en Jaron # Trots. We hebben ons letterlijk allemaal in het zweet gefietst (maar het was er ook wel goed warm) voor alle dappere kinderen.......... en op het laatst het fantastische bedrag van meer dan €2.000,- in ontvangst genomen!

Vorige week ook voor het eerst weer twee mensen van het mth-team uit Almelo gesproken.
In de twee jaar dat Thijn ziek was kwamen ze af en toe bij ons thuis, eerst voor de neupogen spuiten toen ik dit zelf nog niet deed en tussendoor ook wel eens als Tijn een antibiotica kuur via het infuus thuis mocht hebben. Maar de laatste periode waren ze iedere dag bij ons om verschillende infuuspompen te bedienen en vooral in die periode hebben we intensief contact gehad en ook vele moeilijke momenten samen gedeeld en daarom was het erg fijn om alles van de laatste periode nog eens door te nemen..... Het is na mijn idee ook allemaal zo snel gegaan vanaf het moment dat we haast geen contact meer kregen met Thijn en hierdoor is er ook veel langs me heen gegaan. Het was een onwerkelijke periode waarin je achteraf in een roes hebt geleefd!

Liefs Ferdi, Jorita, Laurie, JaronNieuw filmpje van Villa Joep

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter.