zaterdag 23 november 2013

Nederland-Colombia

Dinsdag waren Jaron en Ferdi vanuit de vokk (vereniging ouders kinderen met kanker) uitgenodigd voor de wedstrijd Nederland Colombia. Het was een compleet verzorgde avond, waar ze samen met nog twee anderen naar toe zijn gegaan.
Om 17.30 uur werden ze daar verwacht waarna er een openingswoord was door kika/vokk/staatsloterij. Hierna was er een show van freestyle voetballers gevolgd door een heerlijk warm buffet. Na het eten was er een kinderpersconferentie met Aron Winter en om 20.30 uur begon de wedstrijd Nederland-Colombia.
En de uitslag was 0-0!
Het was een ontzettende mooie verzorgde avond en ze hebben er enorm van genoten!!!

ghEn dan komt de sinterklaastijd er aan, wat heeft Thijn hier altijd van genoten. Weken van te voren was hij er al druk mee. Dvdtjes van Sinterklaas werden eigenlijk het hele jaar door wel gedraaid en alle liedjes kon hij voluit meezingen.
En dan was er natuurlijk ook nog het sinterklaasjournaal wat gewoon niet overgeslagen kon worden en ook de herhalingen werden pertinent bekeken.
Verdrietig kon ik er nu van worden toen het dikke speelgoedboek van de intertoys weer in de brievenbus lag. Niet meer samen met Thijn erin bladeren wat hij graag wilde hebben, niet meer samen aankruisen wat hij het mooiste cadeau vond. Ook hield hij er altijd rekening mee dat het allemaal niet te duur werd, want dat kon Sinterklaas allemaal niet betalen!
De dag nadat Thijn is overleden en wij op weg waren om Thijn te laten balsemen heeft Jaron aan Thijn het grote geheim van Sinterklaas verteld. Want zei Jaron: nu weet Thijn het grote geheim nóg niet en terwijl Thijn op de achterbank in mijn armen lag en de voetjes bij Jaron op schoot, heeft Jaron het toch maar zachtjes in zijn oor gefluisterd, hij moest het ook weten want hij was er oud genoeg voor!

Lieve groet van Ferdi, Jorita, Laurie en Jaron

3 opmerkingen:

  1. Trouwe lezer van deze blog24 november 2013 om 11:22

    Fijn dat Ferdi en Jaron van de voetbalwedstrijd en de mooie verzorgde avond eromheen hebben genoten. De sint is weer in het land, zeker moeilijk dat je niet samen met Thijn cadeautjes uit speelgoedboek kan kiezen. En alle andere voorpret van jullie lieve zoontje en broertje van het sinterklaasfeest. Wat een lieverd is Jaron ook, om Thijn een dag na zijn overlijden in zijn oortje te fluisteren dat de goed sint niet bestaat. Veel sterkte in deze tijd en de decembermaand die eraan komt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn dat jullie kanjer zo van het sinterklaasfeest kon genieten, en wat een mooie foto's.

      Verwijderen
  2. altijd als ik dit mooie ventje zie,komt er iets van ontroering bij me boven, die prachtige lach en de mooie oogjes... en ja sinterklaas weer zo'n feest waar een mooi kind gemist word en zeker als thijn er zo vol van was! lief van jaron om toch het geheim te delen...dat doen broers nu eenmaal!

    jose xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.