dinsdag 9 juli 2013

Sallands mooiste

30 juni was er het fietsevenement Sallands Mooiste. Twee jaar geleden gestart als: "ik fiets voor dappere Thijn" om zo geld in te zamelen voor Amerika. Nu een groot fietsevenement waar velen uit de wijde omgeving aan mee doen.
Vorig jaar hebben Ferdi, Laurie en ik nog mee gefietst en mocht Thijn de hele dag met de organisatie mee in de bus en wat heeft hij hiervan genoten. Zo ging hij bij een tussenstop bij een kinderboerderij meehelpen dirigeren met het koor "ons tiedverdrief", een ballon halen bij clown Knapie en later de trekking doen bij de verloting van een mountainbike.
Dit jaar heb ik besloten om mee te helpen met de inschrijvingen omdat ik dit mooie fietsevenement toch op de een of andere manier met Thijn blijf verbinden.

Woensdagavond was er de eindmusical van groep 8.
Laurie had er erg veel zin in en wat was het mooi en hebben ze hun best gedaan.
Nu straks naar een mega grote school, haar vertrouwde omgeving van de basisschool waar iedereen elkaar kent en van de situatie af weet dat ze haar broertje heeft verloren valt straks weg.
Maar ze heeft er zin in ondanks de moeilijke periode waar ze nu in zit

Donderdag zijn we met de hele klas naar Thijn zijn plekje geweest op de begraafplaats. In een kring stonden alle vriendjes en vriendinnetjes om Thijn heen. Sommige kinderen lazen een zelfgemaakt stukje tekst voor en daarna werden verschillende bloemetjes bij Thijn neergezet en tenslotte hadden ze een heel groot puzzelstuk gemaakt met de tekst: "voor altijd in ons hart" met allemaal pasfoto's van alle klasgenootjes er op en Thijn in het midden. Dit was een erg mooi en ontroerend moment als afsluiting van groep 4.
En het molentje wat ook bij Thijn zijn grafje staat bleef maar ronddraaien op dat moment, dat is voor mij altijd weer een teken dat Thijn bij ons is en vanaf een mooie wolk ons allemaal in de gaten houdt.  ☆:*´¨`*:.•.¸¸.•´¯`•.♥ Thijn ♥.•´¯`•.¸¸.•..:*´¨`*:.☆

Sinds dat Thijn is overleden hebben we alweer van verschillende kinderen afscheidt moeten nemen waarbij de neuroblastoom zich liet winnen.
Vandaag nemen we weer afscheid van een lieve kanjer. En laat het nu maar eens ophouden want het wordt daar boven veel te vol.

Verder willen we iedereen een mooie vakantie toewensen

Liefs van Ferdi, Jorita, Laurie en Jaron

2 opmerkingen:

 1. Een trouwe volger van deze blog.9 juli 2013 om 19:28

  Wat lief en mooi om te lezen dat de kinderen van Thijn zijn klas naar Thijn z'n grafje zijn geweest. Een bijzondere afsluiting van groep 4 en ik begrijp heel goed dat het ontroerend is geweest. Heel veel sterkte toegewenst en ik hoop dat jullie ondanks alles toch een fijne vakantie mogen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. voor altijd in jullie hart,en voor altijd in veel gedachten,moest vorige week veel aan jullie denken,het houd ook maar niet op en voor mijn gevoel overlijden er veel te veel dappere strijders achter elkaar...helaas is jullie mooie man er eentje van, wat goed om je lekker in te zetten voor het fietsen,weet zeker dat je prima hulp kan verwachten !
  word stil als ik weer zo,n mooi kunstwerkje zie het is prachtig maar het klopt niet..
  lieve familie bedankt voor jullie berichtje!
  warme groet jos en jose

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.