woensdag 19 juni 2013

Bezoekjes aan Thijn


Soms is het erg moeilijk en raar dat je bepaalde mensen nu gewoon niet meer ziet terwijl we ze tijdens Thijn z'n ziekteperiode zo veel hebben gezien en mee te maken hebben gehad. Bijvoorbeeld bepaalde taxichauffeurs die veel voor Thijn hebben gereden, daar bouw je dan toch wel een band mee op toen we iedere keer naar Groningen moesten rijden, de dames van het priklab in Raalte waar Thijn soms wel twee keer in de week kwam, de fysio die bij ons thuis kwam, de badjuffrouw toen Thijn weer begonnen was met zwemlessen enz.
Ze hebben allemaal een groot deel van Thijn zijn leven uitgemaakt. En nu zie en spreek je ze niet meer omdat Thijn er niet meer is.
Ook die contacten mis je best wel en daarom was het fijn om bepaalde mensen toch weer te hebben gesproken. Zo heb ik laatst een ontmoeting gehad met twee badjuffrouwen van Thijn en hebben we samen herinneringen opgehaald en een rondje door het zwembad gemaakt. Hij genoot altijd zo van de zwemlessen en was er ook altijd fanatiek mee bezig.
En ook de dames van het priklab in Raalte heb ik weer gesproken.
De verpleging van het DZ spreek ik ook nog regelmatig, zulke lieve verpleegkundigen en ze zijn Thijn nog lang niet vergeten!!

Jaron en Laurie hebben ook een mooie manier gevonden om wat langer op te mogen blijven, of toch televisie te mogen kijken terwijl dat eigenlijk niet mag.
Er wordt dan een foto van Thijn gepakt en op tafel gezet of bij hen op de bank en samen gaan ze dan tv kijken en zeg dan maar eens dat de tv uit moet. Dat is zo zielig voor Thijn zegt Jaron dan, we zitten net zo gezellig samen te kijken en Thijn vindt dit zo'n mooi programma.
Soms trap ik er in maar de laatste tijd gaat de tv dan toch wel uit als hij moet slapen.

Regelmatig krijgt Thijn bezoek bij zijn grafje en leggen mensen er wat neer. Ook kinderen komen regelmatig langs, want telkens ligt er weer een mooie tekening, een zelfgemaakt kunstwerkje of een aandenken. Weet zeker dat Thijn die bezoekjes zó fijn vindt en ook wij waarderen dat erg!!

Liefs Ferdi, Jorita en kids

3 opmerkingen:

 1. Ik blijf jullie berichtjes lezen. Het is mooi zoals jij jullie gevoel omschrijft Jorita.
  Liefs Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laurie en Jaron kijken gezellig "samen met Thijn" naar de t.v. Zo is hij er toch nog bij wanneer er naar zijn favoriete programma wordt gekeken. Lief en bijzonder dat Thijn er zo toch bij betrokken wordt.

  Fijn dat Thijn zijn grafje regelmatig wordt bezocht, ieder heeft veel van hem gehouden en jullie kanjer wordt nooit vergeten.

  Van een trouwe lezer van deze blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ken jullei niet maar als ik de berichtjes lees en de foto van het manneke moet ik huilen

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.